2777
2789
عنوان

پدر و مادر سمی

189 بازدید | 9 پست

کیا پدر و مادر سمی داشتن تو زمان کودکی؟ الان با خاطرات بد کودکیتون کنار اومدید؟ 

من اصلا کودکی خوبی نداشتم، تو بزرگسالیم اخلاقشون خیلی خوب شد ولی اصلا نمیتونم با خاطرات بد کودکیم کنار بیام، شما چه جوری کنار میاید؟ 

الان مثلا یهو یاد یه خاطره ای افتادم از زمان کودکیم و دارم گریه میکنم، 

منم تقریبا 

مامانم سم خالص بود ببین چهار  تا بچه بودیم ما رو‌ میبرد خونه مادربزرگم با دایی هام جلوی ما بابامو مسخره میکردن بهش می‌خندیدن گاهی خودمونم مسخره میکردن 

من هنوز اعتماد به نفس ندارم به خاطر اینکه تو خونه مادربزرگم خیلی تحقیر شدن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا مامانم سم خالص بود ببین چهار تا بچه بودیم ما رو‌ میبرد خونه مادربزرگم با دایی هام جلوی م ...

بابامم کلا اهل کار کردن نبود خیلی کم کار میکرد ما پول نداشتیم دایی هام یکم کمکون میکردن مامانم منت پول داداشاشو رو ما میزاشت بخدا جهنم بود 

الان وضع مالی همسرم خوبه خداروشکر ولی من هنوزم ذهنم فقیره از بس تحقیر شدم و تو ماشین مردم نشستم چون ماشین نداشتیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نکن با خودت اینکارو همه را فراموش کن روانی شدم من ازبس استرس ازبچکی بهم دادن الان دارم تمرین میکنم ب ...

چ‌جوری فراموش کنم، نمیتونم اصلا. با اینکه الان خیلی بهتر شدن ولی نمیتونم به خاطر بچگی پر استرسی که داشتم فراموش کنم

منم تقریبا مامانم سم خالص بود ببین چهار تا بچه بودیم ما رو‌ میبرد خونه مادربزرگم با دایی هام جلوی م ...

انقدر به خاطر رفتارای پدرم اعتماد به نفسم کمه، با اینکه چند ساله شاغلم ولی هنوز هراس اجتماعی دارم 

انقدر به خاطر رفتارای پدرم اعتماد به نفسم کمه، با اینکه چند ساله شاغلم ولی هنوز هراس اجتماعی دارم

چ رفتاری داشت مگه 

من فقط همین مشکلم داشتم خدایی بد نبودن فقط بی پول بودیم و زیر منت فامیل

چ رفتاری داشت مگه من فقط همین مشکلم داشتم خدایی بد نبودن فقط بی پول بودیم و زیر منت فامیل

مثلا یه حرفی میزدم تو‌ جمع، بهم چشم غره میرفت، چند ثانیه نگام میکرد نگاهشو ازم بر نمیداشت، خیلی جلو بقیه خجالت میکشیدم، 

یا یه بار با فامیل بابام رفته بودیم بستتی بخوریم، من گفتم نمیخورم، جلو بقیه دعوام کرد که چرا نمیخوری، 

کاش دعوام میکرد، چشم غره میرفت هی بهم اسممو چند بار تکرار میکرد، خیلی خجالت کشیدم 🥲

مثلا یه حرفی میزدم تو‌ جمع، بهم چشم غره میرفت، چند ثانیه نگام میکرد نگاهشو ازم بر نمیداشت، خیلی جلو ...

وای تو چقد گوگولی بیخیال بابا اینا که چیزی نیست برو زندگیتو بکن خوش باش منم همه این حرفایی که زدم رو دیگه یادم رفته تقریبا گذشت عزیرم 

وای تو چقد گوگولی بیخیال بابا اینا که چیزی نیست برو زندگیتو بکن خوش باش منم همه این حرفایی که زدم رو ...

نه واقعا این یه بخش کوچیکش بود و من آسیب دیدم، آستانه تحمل هر کسی فرق داره.‌🥲

به هر حال مرسی عزیزم که پستم رو جواب دادی ❤️❤️❤️