2777
2789

دوستان من معمولا خب مثل هر دختری وقتی میریم جایی مرتب میکنم آرایش میکنم لباسمو اتو میکنم و موهامو درست میکنم خلاصه همسرم کلا همیشه میگه بهم ک نمیخواد آرایش کنی یا آرایش ساده کن مدل مو ساده بیشتر بهت میاد اینجور قشنگ تری و اینا و خلاصه وقتی توی خونه خودمون هستیم کلا آرایش نمیکنم لباس خونگی میپوشم و دم اسبی ساده میبندم یا میبافم اصلا آرایش نمیکنم چون ک هم پوستم خراب میشه با آرایش زیاد هم کلا ب خودم نمیبینم و اینا بعد شوهرم هم تا ب حال حرفی نزده اما میگم نکنه فک کنه ک من میخوام در نظر بقیه خودمو جلوه بدم و بخواد شک های بد کنه آقایون شما همچین موقعیت هایی چ فکری میکنید؟بنظرتون چه کنم؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما گاهی توی خونه به خودت برس 

اینکه فقط برای بیرون رفتن آرایش میکنی اصلا خوب نیست ضمن اینکه همینکه شبها پوستتو پاک کنی کافیه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
حق داره والابرای مردم بیرون ارایش میکنی به شوهرت که میرسه ارایش برای پوستت ضرر داره؟

جواباقایان، همینه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
حالا چکار آقایون داشتی اینجوری صداشون زدی؟😂یه لحظه یاد ناظمای مدرسه افتادم

😂😂😂

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

شوهرت نگاه هوس الود هم جنسای خودش رو خوب میشناسه

توهم به جای اینکه بیرون ارایش کنی واسه شوهرت همون مقدار ارایش کن 

هیچ کس به اندازه شوهرت به دردت نیمخوره 

هواشو داشته باش چون واقعا دوست داره که میگه وگرنه میگفت بزار هرکاری میخواد بکنه منم به کارای خودم میرسم کسی شک نمیکنه

البته من اقام که دارم میگم

قدرش رو بدون

حق داره والابرای مردم بیرون ارایش میکنی به شوهرت که میرسه ارایش برای پوستت ضرر داره؟

خخخ خو خوهر هر روز ک نمیشه و اینکه حرفی نزده خودم میگم

حتما حتما گاهی توی خونه به خودت برس اینکه فقط برای بیرون رفتن آرایش میکنی اصلا خوب نیست ضمن اینکه هم ...

پاک‌میکنم همیشه خودمم این فکرو میکنم ک‌گاها تو خونه خم ارتیش مهمونی‌کنم 

همه همین فکر می کنن شوهر من هم همینه

هیچی نگفته خودم میترسم پیش خودش این فکرو کنه

لازم نیس هر روز تو خونه آرایش کنین اما خوبه چند روز یبار اینکارو انجام بدین لباس های قشنگ تر بپوشین و به خودتون برسین که نشون بدین تمام اینکارا واسه ایشونه نه مردای دیگه 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون