2777
2789

احساس میکنم که میشه فهمید .مثلا من تو یه گروهی عضوم که رفتم پروفایل یه نفرو دیدم و چند دقیقع بعدش ،بلاک شدم ،بدون اینکه حرفی بزنم .و همینطور اینس تا گرام 😞😞

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا بلاک شدم .یا مثلا یه نفر تو اینستا گفت بیا پیجمو پابلیک میکنم ،خسته نشدی از بس پروفایلمو چک کردی؟😥😭😭

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
پس چرا بلاک شدم .یا مثلا یه نفر تو اینستا گفت بیا پیجمو پابلیک میکنم ،خسته نشدی از بس پروفایلمو چک ک ...

برای اینستاگرام میشه یه برنامه ای به اسم اینستا ویو هست که نشون میده کیا پیجتو دیدن ولی تلگرامو نمیدونم.

تو تل گرام که نمیشه ولی تو اینستا فکر کنم بشه.والا میگن یه جایی یه چشم هست روش بزنی میبینی کی بازدید کرده ولی خب من اینستامو نگاه کردم اصلا ندیدم بعد گفتن به روز نیست و این حرفا.من گفتن اسم یکی رو سرچ کنم برم از صفحش بازدید و عکساشو نگاه کنم اون میفهمه همه گفتن آره.آخرشم نفهمیدم میشه یا نه

مگه پروفايل اينستا گرام باز ميشه ؟؟ من كه فقط از رو همون صفحه ميبينم 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

آبروم رفته پیش استادم پس😞😞😞😞😞

پیج استادتو چک میکردی بهت گفت پابلیک میکن😂😂😂 اشکال نداره همه دانشجوها از این کارا میکنن. بعدشم وق ...

عکس پروفایلشو 😂😂😂😂.ازش خوشم میومد .تازه منم ادم خجالتی هستم .یه جورایی وسواس تکرار کردن دارم 😢