2777
2789
عنوان

امشب قبل از خواب با خدا صحبت کن

262 بازدید | 14 پست

💠💠💠

🔰قبل خواب به خدا بگو...

.

امشب قبل خواب به خدا بگو...

خدای خوبم آدم‌های خوب رو به سمتم هدایت کن.

خدای خوبم من رو در مسیر اتفاقات خوب قرار بده.

خدای خوبم زیبایی‌های وجود و قلب و روح زندگیم رو بیشتر و بیشتر کن.

خدای خوبم میون فرصت‌ها و موقعیت‌های خوب و عالی قرارم بده.

خدای خوبم یک معجزه بزرگ برایم رقم بزن.

خدای خوبم یک هدیه قشنگ به من عطا کن.

خدای خوبم مرا شگفت زده کن.

خدای خوبم دوستت دارم مثل همیشه مواظبم باش و کمکم کن با حس خوب و عالی کامنت کن الهی آمین.

برای زودتر برآورده شدن دعاها و آرزوهاتون حتما این پست رو به دیگران هم بفرستید تا انرژی جمعی درست بشه.

❤️ @szailbmaaaa

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
کی تا حالا صدامو شنیده که این بار دوم باشهباشه باهاش حرف میزنممیگم بسه دیگه. تمومش کن

نا امید نباش با خدا دوست باش و توکل کن به خدا قطعا هم می شنوه و هم می بینه شاید داره صبر کردن و بهت یاد میده

من جوری دلم شکسته که هیچکس فکرش و هم نمی کنه ولی همیشه از خدا خواستم که نذاره

هیچ چیز هیچ چیز هیچ چیز

هیچ کس هیچ کس هیچ کس 

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت 

تحت هیچ شرایطی باعث نشه خدایی نکرده من از خدای خودم لحضه ای دور شم چون هیچ چیز ارزش این و نداره که بخوای از خدای دور بشی 

با خدا باش و پادشاهی کن

بی خدا باش و هرچه خواهی کن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پادشاهیکدوم پادشاهیلعنت به من

انرژی منفی رو از خودت دور کن حالت خیلی خوب میشه

کمی ذکر بگو حرف های مثبت بزن ببین چقدر حالت خوب میشه

منتظر نباش کسی از راه برسه حالت و خوب کنه چون جز خودت هیچ کس نمی تونه بهت کمک کنه و حالت خوب کنه

خودت دلیل حال خوب خودت باش

انرژی منفی رو از خودت دور کن حالت خیلی خوب میشهکمی ذکر بگو حرف های مثبت بزن ببین چقدر حالت خوب میشهم ...

واقعا خنده دار بود

ممنون

خدا واسه ما که نبود. امیدوارم خیرش به شما برسه

اگه یه نگا یه تاپیکام بندازی میفهمی چرا

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

هر شب صحبت میکنم بعد خوابم میبرع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یارب العاصین جان عمه سادات زینب کبری، رحم کن به دلم خودت برام خواستم خیر کن و معجزه کن و اونو به من بده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
واقعا خنده دار بودممنونخدا واسه ما که نبود. امیدوارم خیرش به شما برسهاگه یه نگا یه تاپیکام بندازی می ...

همه ی ما مشگلات داریم

من مرگ خودم توسط عزیز ترین کسم با چشمای خودم دیدم

ولی نخواستم که هرگز از خدا دور شم یا کفر بگم

خدا واسه همه هست فقط ما بندهاشیم که تصمیم غلط می گیریم که از خدا دور شیم

هر شب صحبت میکنم بعد خوابم میبرع

خیلی هم عالی

منم همین طور واقعا لذت بخشه آدم با یاد خدا بخوابه و به امید خدا از خواب بیدار شه

چشم ان شا‌الله اگه یادم نره حتما❤️ممنون بابت یادآوری 😍💖

چشبتون بی بلا عزیزم🌺🌺

زنده باشید و سلامت ❤❤

یارب العاصین جان عمه سادات زینب کبری، رحم کن به دلم خودت برام خواستم خیر کن و معجزه کن و اونو به من ...

ان شاءالله که خدا حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه ان شاءالله 🤲

به نیت حاجت قلبیتون ایت الکرسی خوندم 🌺🌺

شما که رابطت با خدا خوبه و دوست داره دعا کن زودتر مرگ منو برسونه

من انرژی منفی نمی فرستم سمت خدا

ولی از خدا می خوام که انقدر به دلت آرامش بده که همیشه به زندگی و همه لبخند بزنی

از خدا می خوام که راه درست و نشونت بده که بیشتر از این به بیراهه کشیده نشی ان شاءالله