2777
2789

من هیج وقت نسبت به آدما حس بدی نداشتم ولی از وقتی ازدواج کردم و اومدم توی خانواده همسرم و یه جورایی جاری دار هم شدم حس بدی دارم نسبت بهشون ...

یعنی قبلا که فامیل بودیم و با اینا برخورد داشتم حس خاصی نداشتم به اینا اصلا ولی از وقتی ازدواج کردم و شدن جاریم خیلییییی حس بد ازشون میگیرم ...

مثلاً وقتی توی جمعی جاری بزرگم هست ، من ساکت ساکتم ... یا هیچ حرفی با هم نمی‌زنیم جز سلام و خداحافظ ...

اونم گاهی اوقات حس میکنم که جاری بزرگم داره سرد برخورد می‌کنه باهام ‌...

خلاصه که این حس بد من از کجا میااااااد ؟؟؟؟؟

نمی‌خوام حس بد داشته باشمممم چیکارم کنم 😞😞

گاهی میگم شاید آدم بد ذات یا حسودیم که اینجوری حس بد دارم ... 😞😞😞😞😞😞

چیکار باید کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم مشکل ازذهنیت خودته اگه قبلا با هم مشکلی نداشتید نباید اینجوری باشی 

من که عاشق جاریمم😂

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
منم اول این حس و داشتم الان بهش اهمیت نمیدم اونم کم محلی میکنه ب ی ورمم نیست من زندگی خودمو میکنم او ...

آخه خیلی حس بدیه ☹️

فکر کنم اونا از من خوششون نمیاد که منم این حسو ازشون میگیرم ... 

آخه خیلی حس بدیه ☹️فکر کنم اونا از من خوششون نمیاد که منم این حسو ازشون میگیرم ...

منم این حس و دارم احترام اون جاری بیشتر هست ولی دیگه واسم مهم نیست هر کسی جایگاه خودشو داره خودتو اذیت نکن روح و روانت بهم می‌ریزه ولش کن بیخیال باش مهم خودت و شوهرتی خوشبخت باشین 

فک کنم مشکل ازذهنیت خودته اگه قبلا با هم مشکلی نداشتید نباید اینجوری باشی من که عاشق جاریمم😂

خوشبحالت 

حتما بهت بدی نکرده 

من که اینقدر که مراقب رفتارو حرفام با جاریم هستم برای خواهرام نیستم‌ . میگم کاری نکنم ناراحت بشه دوروز دنیا ارزش نداره . ولی هرچی خوبی کردم با بدترین کارا جوابمو داده 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من دلم نمیخواد ببینمش چون اون رویاهای منو زندگی میکنه ... کاش خدا مارو هم میدید... اون همسر خوب ، رفاه، سلامتی ، بچه های سالم و امکانات و زندگی بی دغدغه. من مریضی،بی پولی ، ناباروری..... کرمتو شکر که هیچوقت منو ندیدی...

خب وفتی میگی ساکت ساکتی و فقط سلام خداحافظی میکنی اونم مثل خودت سرسنگین باهات رفتار میکنه دیگه طبیعی ...

من اوایل هی میرفتم جلو حتی هی محبت میکردم و کمک میکردم بچه هاشو نگه داره ولی اون یه مدلی برخورد می‌کرد اصلا منم ترجیح دادم فاصله بگیرم دیگه ...☹️ یعنی باید برم جلو بازم ؟ 

چه جوری برم جلو ... اصلا حرفی ندارم واسه گفتن 🤦🏻‍♀️ ده سال ازم بزرگتره

دوستم تا عقد كرد تا جاريشو ديد حالش بد شد حتي جاريش دعوتش كرد وقتي رفت خونش تا دو روز حالش بد بود هر بار ميبينش حالش بد ميشه همش بدشو با من ميگه 

منم نميدونم چي باعث ميشه تا وقتي طرف بدي نكرده يكي ازش بدش بياد طبيعي نيست احساس كردم دوستم خيلي حسادت داره نسبت به جاريش همش ميگه فلاني اينو داره فلاني اونو داره گوشيش فلانه چرا مال من نيست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت حتما بهت بدی نکرده من که اینقدر که مراقب رفتارو حرفام با جاریم هستم برای خواهرام نیستم‌ . م ...

نه سه تا جاری دارم همشون خوبن کوچیکه رو از همه بیشتر دوست دارم چون خیلی همفکر و هم فازیم ولی من یه شهر دیگه م کلا زیاد نمیبینمشون

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔