2777
2789
ینی چی ب روز رسانی کرد اون گزینه ی بروز رسانی رو بزن دیگه.

فکر کنم منظورشون اینه که تاپیک های قدیمی تر میان بالا

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوباره بیاریش؟؟

باید تاپیک جدید بزنی لینک اونیکه میخوای دوباره بیاری بالا بزاری توش

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

توش یه پست دیگه بذاری میاد تو قسمت تاپیک های بروز رسانی شده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

تاپیک ها رو میگم . بعضی تاپیک ها اون پایین هستن که بالاش نوشته موضوعات به روز شده . اونا رو میگم . به روز رسانی پست ها منظورم نیست. من تازه واردم زیاد تجربه ندارم  نخندید اگه سوتی دادم

تاپیک ها رو میگم . بعضی تاپیک ها اون پایین هستن که بالاش نوشته موضوعات به روز شده . اونا رو میگم . ب ...

آهان عزیزم چند نفر ک دوباره بیان پست بزارن میاد جزء اون تاپیکا نه چرا بخندیم