2777
2789
عنوان

لذت ترک گناه

125 بازدید | 0 پست

خیلی لذت بخشه وقتی بخاطر رضای خدا یه گناهی رو سعی میکنی دیگه انجام ندی و ترکش کنی...

آرامش خاصی بهت دست میده..من تصمیم گرفتم اینکارو بکنم و خیلی خوشحالم که تونستم یه مدته بعضی از گناهارو انجام ندم البته همیشه تاجایی که تونستم سعی کردم پاک زندگی کنم ولی به هرحال همه انسانیم و همگی بدون شک مرتکب گناه میشیم ولی مهم اینه که زود توبه کنیم و دوباره سعی کنیم تا دیگه اون عادت زشت یا گناه رو ترکش کنیم ..

توی این راه اصلا نا امیدو دلسرد نشین ممکنه اوایل لغزش کنین و مثلا بعداز چند روز یا یه هفته دوباره اون گناه و که تصمیم گرفتین ترکش کنین انجام بدین اما بازم ازنو شروع کنین توبه کنین تلاش کنین تمرین کنین مطمئنا دفعه های بعد شما خودتونم تعجب میکنین که چطور رفته رفته براتون کنترل کردن و انجام ندادن اون گناه راحت تر میشه و به جایی میرسه که شاید بعداز یه ماه مثلا یه لغزش کنین دوباره توبه کنین ودفعه بعد چندماه میگذره میبینین هنوز پاکین خلاصه کم کم دونه دونه روی عادتهای زشت وناپسندی که دارین کار کنین و ترکش کنین..

هروقت وسوسه اومد سراغتون یا خواستین گناهی رو مرتکب بشین به یاد مرگ بیفتین ..باخودتون بگین اگرامروز من مردم و اخرین روز زندگیم بود چیکارکنم ؟اگه بی توبه و گناه آلود ناغافل عزرائیل اومد و منو برد چی جواب خدارو بدم...وقتی دیگه راه برگشتی نیست چجوری جبران کنم...همین یاد مرگ به روایتی درهم شکننده لذتهاست یعنی وقتی به یادش میفتی اصلا خودبه خود فکر گناه از سرت میپره...واینکه اینم بگم ترک گناه آثار خیلی خیلی خوبی تو زندگیت داره و واقعا باعث گشایش درگره و مشکلات زندگی میشه خیرو برکت برات میاره چهره ات نورانی و زیبا میشه..آرامش کل وجودتو میگیره و خودتم متوجه نمیشی که به واسطه همین ترک گناه چه بلاها ومصیبتهایی ازت دور میشه ...پس ازهمین الان بیا و باخدا آشتی کن و تصمیم بگیر اون گناهانی رو که باعث عذاب وجدانت میشه و مدتهاست دلت میخواد ترکشون کنی ولی نمیتونی رو استارتشو بزنی و ترکش کنی  یادت باشه عمر خیلی کوتاهه ما خیلی فرصت نداریم مبادا یه وقت دیر بشه و...خدای خوبم این متن و به عشق خودت گذاشتم هرکی رو دوس داری امشب باخودت آشتی بدی خودت دعوتش کن به همین تاپیک تا این متنو بخونه بدون شک این متن از طرف تو به نوشته و قلم من هستش..‌خوش اومدی بنده خوب خدا 😍🤗😇😇خیلی التماس دعا