2777
2789
عنوان

هرچی فحش لایق خودش بود بهمون داد

382 بازدید | 30 پست

پسرم رفته بیرون ی ساعتی بازی کنه، پسر همسایه اومده اسمشو کج گفته اینم گفته برو باهات بازی نمیکنم! مامانش اومد منو نمی‌دید هزارن فحش رکیک ب پسرم داد

رفتم بیرون گفتم چ خبره؟ زشته بچه هستن

میگفت ولگرد سوار ماشین شو بوق بوق کن

خواهر طلاقی! ج ن د

آدم ایقد بی شخصیت؟ اصلا هنگم خیلی حالم بده

شوهرم اومد گفت زشته فحش نده

ب اونم گفت غفه شو لا ش...

گفتم حیفم میاد با تو دهن ب دهن شم فقط برو. 

ب نظرتون باید جواب میدادم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بچها چند سالشونه

چقد بی چاک دهن بوده زنه

میگفتی اینا لایق خودته   میرفتی بالا. اینا ابرو حرمت هیچی حالیشون نمیشع. بهتر ک شوهرت دهن به دهنش نشده وگرنه شوهرت میزد دعوا میشد از شوهرت شکایت میکرد میگفت دست روم بلند کرده

مگه بچها چند سالشونهچقد بی چاک دهن بوده زنهمیگفتی اینا لایق خودته میرفتی بالا. اینا ابرو حرمت هیچی ...

پسر اون 8 مال من 10

اصلا حرف خوبشون فحشه

خیلی اعصابم خورده جلو شوهرم میگه ج ن.. خواهر لاش... 

اصلا تا حالا ندیدم زد از ای حرفا بزنه

خدا ازش نگذره

عزیزم خونه ها ویلاییه، آپارتمان نیست

اووووووف اینا منو  لازم دارن برم ی چندتا برچسب اینجا سگ بسته شده ،نزدیک نشوید رو بچسبونم دم در،

چه پررو بوداااااا. زن همسایه رو ولش کن، پسرت رو توجیه کن که گاهی بعضی آدما به دلیل مشکلاتی که دارن اینجوری میشن، روحیه اش بهم نریزه با این همه حرف زشت

عزیزم هر کسی دهنش و‌باز میکنه داره خودشو معرفی میکنه هر چی بیشتر بی اذبی کنه نشون میده که چقدر پست ...

آره عزیزم درست میگی نظر خودمم همینه

ولی خواهر شوهرم گفت باید جواب میدادی

ب خدا من روم نیست فحش بدم اونم تو کوچه جلو مردم 

اعصابم خورد شده خدا جوابشو بده. 

پسر اون 8 مال من 10اصلا حرف خوبشون فحشهخیلی اعصابم خورده جلو شوهرم میگه ج ن.. خواهر لاش... اصلا تا ح ...

کلا قطع رابطه ب پسرت بگو اصلا با بچش بازی نکنه. این زنه واقعا روانیه ی زن سالم اینجوری بی چاک دهن نیست. اونم سر ی  بازی بچه

حتی اگه میزدن هم دیگه رو ادم دعوا میکنه بچه رو. به پدر مادرش میگه ولی فش دادن دیگه چیه اخه

همسایه ما ماشینش و جلوی در پارکینگ ما پارک میکرد چند بار تذکر دادیم با فحش با ما برخورد کردن دفعه اخری اخر شب بود گفتم لطفا پارک نکنید میخوایم بریم بیرون گفت ج ... ه من متعحب ازاین طرزرفتار بهش گفتم مگه اسم مادرت و پرسیدم که اسمش و گفتی گفت میکشمت گفتم بزار کشته ها رو جمع کنن بعد کشت و‌کشنار راه بنداز یه چوب اورد مثلا کتک بزنه شوهرم رسید گفتم اون چوبی که رفته بالا بیاد پایین انقدر تو‌دادگاه میبرمت و میارمت تا هر چی داری ازت میگیرم زنک زدم پلیس بعد نیم ساعت اومده میگه همسایه این با هم بسازین گفتم اقا تذکر بده حای پارکش اینحلست

اووووووف اینا منو لازم دارن برم ی چندتا برچسب اینجا سگ بسته شده ،نزدیک نشوید رو بچسبونم دم در،چه پر ...

والا شخصیت آدمو تا حد خودشون پایین میارن

ب پسرم گفته مثل سگ میگیرم میزنم! اینم گفته مگه من صاحب ندارم ک شما منو بزنی؟ گفته صاحبت تو کو.. ته! مادر.... 

بهش گفتم حیفم میاد باهات دهن ب دهن شم، دراومده میگه همه از من میترسن

ب خدا اگه گلوشو بگیرم تو هوا خفه میشه فقط نخواستم خودمو کوچیک کنم.

آره عزیزم درست میگی نظر خودمم همینهولی خواهر شوهرم گفت باید جواب میدادیب خدا من روم نیست فحش بدم اون ...

نه گلم خوب کردی جواب ندادی از قدیم گفتن از سگ هار و‌دیوار شکسته و‌زن سلیطه باید ترسید اون خانم چیزی برای از دست دادن نداره من شنیدم یه خانمی با یه همچین زنی دهن به دهن شده زنه  دیده کم اورده حمله کرده جلوی مردم تو خیابون شلوار خانمه رو از پاش در اورده اونا چیزی برای از دست دادن ندارن