2777
2789
عنوان

هرچی فحش لایق خودش بود بهمون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 30 پست
والا شخصیت آدمو تا حد خودشون پایین میارنب پسرم گفته مثل سگ میگیرم میزنم! اینم گفته مگه من صاحب ندارم ...

چقدر دریده بود که با شوهرتم در افتاد، حیا نکرد، شوهر من اصلا این زن هارو کثیف میدونه نگاهشون نمیکنه، مطمئنم برای ما پیش می اومد بدون هیچ حرفی در رو می بست  ولی قبلش ی تف میکرد،

کلا قطع رابطه ب پسرت بگو اصلا با بچش بازی نکنه. این زنه واقعا روانیه ی زن سالم اینجوری بی چاک دهن نی ...

من اصلا ایجور تو آدم حساب نمیکنم

رابطه ای باهاش ندارم 

ب پسرمن گفتن حق نداری باهاش حرف بزنی یا بازی کنی 

ب زنه گفتم اینا بچن، زشته، مگه چی شده؟ مگه حرف تو گوشش میرفت؟ روانی بی شخصیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم خوب کردی جواب ندادی از قدیم گفتن از سگ هار و‌دیوار شکسته و‌زن سلیطه باید ترسید اون خانم چیزی ...

ب خدا همینم ادامه میدادم شلوارمو درمی‌آورد اینقد ک بی خانواده و بی شخصیه

والا شخصیت آدمو تا حد خودشون پایین میارنب پسرم گفته مثل سگ میگیرم میزنم! اینم گفته مگه من صاحب ندارم ...

بهش بگو‌حیف که تربیتم اجازه نمیده با تو‌دهن به دهن بشم بگو‌ببخش که نمتونم اندازه تو بی تربیت بشم

چقدر دریده بود که با شوهرتم در افتاد، حیا نکرد، شوهر من اصلا این زن هارو کثیف میدونه نگاهشون نمیکنه، ...

شالشو درآورد اصلا ی وضعی انگار زنجیر پاره کرده بود آماده حمله بود

کلی گوه بخور، نخور شوهرم کرد. 

ب خدا همینم ادامه میدادم شلوارمو درمی‌آورد اینقد ک بی خانواده و بی شخصیه

وبش کن حرص نخور همشون انقدر تو زندگیشون بدبختن که اندازه نداره زبون نرم و خوب داشتن یه گنجه عزیزم مطمئن باش مثل خودش یا هار نر ازخودش پیدا میشه دهنش و‌جر میده

بهش بگو‌حیف که تربیتم اجازه نمیده با تو‌دهن به دهن بشم بگو‌ببخش که نمتونم اندازه تو بی تربیت بشم

اصلا آدم نیست ک حرف بفهمه

کاش از اینجا میرفتیم

میترسم باز شر درست کنه 

زندگی ب اندازه کافی اعصاب خوردی داره 

اینم اضافه شد

انگار از غار دراومده

وبش کن حرص نخور همشون انقدر تو زندگیشون بدبختن که اندازه نداره زبون نرم و خوب داشتن یه گنجه عزیزم مط ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی🌹🌹

گفتم بپرسم ببینم کارم درست بوده یا نه

واگذارش میکنم ب خدا