2777
2789

چندروز پیش با مامانم سر یه موضوعی یکم بحثم شد بعد مامانم برگشت گفت چیه پیردختر شدی موندی خونه هی به ما گیر میدی😔

با اینکه فقط۲۸سالمه 

تمام فامیلو اطرافیانم به محض اینکه میبیننم بهم میگن باید ازدواج کنی وگرنه دوسال دیگه زن مرده و مرد مطلقه میاد واست دیگه 😔

عموم چندروز پیش دختر۱۵سالشو نامزد کرده بعد امروز به من میگه ازدواج کن دیگه دوسال دیگه هیشکی نمیاد خواستگاریت خیلی بهم برخورد انگار که داشت پُز ازدواج دخترشو میداد با اینکه دامادش هیچی نداره ۱۸سالشه و بیکاره

من دوست ندارم اینطوری ازدواج کنم دلم میخواد کسی باشه که حداقل معیارهامو داشته باشه انتظار شاهزاده ی سوار بر اسب ندارم اما اینطوری با آدمای سطح پایینو و زیر صفر دلم نمیخواد از ترس ترشیده شدن ازدواج کنم 😔

لطفا بگید چیکار کنم آروم بشم انقد بهم گفتن که خودمم داره باورم میشه ترشیدمو هیچوقت ازدواج نمیکنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسن توام عزیزم 

29 سالمه پسرم 6 سالشه 

همسرم ادم خوبیه و باهم مشکلات خیلی خاصی نداریما 

ولی هرروز خودم رو لعنت میکنم بابت اینکه زود ازدواج کردم 

برگردم به گذشته هرگز ازدواج نمیکنم

بهت قول میدم یه روزی یه شوهری کنی که از شوهر همشون سر باشه 

اونا فقط خواستن شوهر کنن، حالا براشون مهم نبوده چجوریه پسره، فقط شوهر باشه 

اما تو برات مهمه گلم چون برای خودت ارزش قائلی 

بیخیال باش به منو خواهرمم میگفتن خواهرم چندروز پیش خودش برگشت گفت ترشیدم دیگه برام دبه اماده کنید جمع منفجرشد از خنده 😄کلی خاستکارداره اما معیاراشو ندارن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خخخدختر اگه تو ترشیده ای پس من چیم😂؟ دارم 32میشمحرف هیچکسم به هیچ جام نیست

آخه یه طوری رفتار میکنن باهام انگار اضافی هستم ،

شرایطمم خوب نیست خانواده ام خیلی گیر میدن بهم ،سرکار نمیذارن برم بیشتر اوقات خونه ام