2777
2789

عزیزان دخترم شب ها ساعت 3میخوابه تا 12ظهر فردا که هر دو ساعتم بینش شیر میخوره دیگه بعدش اصلا نمیخوابه مدام شیر میخواد  تو بغلم خواب میره میزارمش زمین نق میرنه یا جیغ میزنه فقط ایستاده ارومه وزنش خوبه نمیدونم کولیکه یا رفلاکس اروغشم مرتب میگیرم البته با اروغ مقدار زیادی شیر بالا میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کولیک بچه بیشتر عصرا گریه میکنه تو خودش میپیچه قرمز میشه ک با ماساژ شکم بهتر میشن

رفلاکس بی قراری شیرنخوردن،بالا آوردن،حین شیر خوردن سرشو ب عقب میکشه ک با سونو قطعی مشخص میشه

ببین حتمااا حتماااا بین شیر خوردن آروغشو بگیر مثلا اگه ۲۰دقیقه بهش شیر میدی سر ده دقیقه ای یه آروغ ازش بگیر بعد بلافاصله بعد شیر خوردن زمین نزارش یکم تو بغلت حالت شیب دار بگیرش که سرش بالا باشه شیر برنگرده توی گلوش درحد ده دقیقه همینطور نگهش دار ببین باز بالا میاره یا نه 

خدایی نکرده اگه کولیک داشته باشه حتی توی بغلت هم گریه شدید میکنه احتمالا عادت کرده به بغل کردن 

رفلاکس چندتا علائم داره یکی بالا اوردن زیاد شیر بعد شیر خوردن یکی اینکه همش انگار یه چیزی توی گلوشه و میخواد بالا بیاره یا اینکه چیزی توی دهنشه و داره مثل ادامس میجوه 

و اینکه اگه رنگش قرمز میشه و همش دستشو سمت گوش و چشماش میبره احتمالا رفلاکس دارع و کمرشم همش قوس بده 

به نظرت پیش گوارش اطفال ببرم؟

یکی دوروز چیزی که گفتم رو‌امتحان‌کن آروغشو وسط شیر خوردن بگیر و یکم شیب دار توی بغلت نگهش دار اگه خدایی نکرده ادامه داشت ببرش دکتر 

من پسر خودم اینجور بود دوسه روزی اینکارا رو انجام دادم الان خوبه خداروشکر مشکلی نداره دیگه