2777
2789
عنوان

توروخدا نظر بدین واسه انتخاب اسم نمیدونم اسم پسرم چی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سعی کردم اسم بچه ها مو اسمی بزارم که  هم معنی خوبی داشته باشه و اینکه فراوونیش کم باشه ...

چی گذاشتین به منم بگید

كیان مهر من ششم مهر به دنیا اومد😍😍😍عشق مامانشه
خیلی😭😭😭

من اسم دختر انتخاب کردم ولی اگه یه هفته دیگه بگه پسره نمیدونم چیکار کنم 😔 

اسم پسر نمیدونم چرا به دلم نمیشینه هیچی

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
من اسم دختر انتخاب کردم ولی اگه یه هفته دیگه بگه پسره نمیدونم چیکار کنم 😔  اسم پسر نمیدونم چر ...

چرا بگه پسره؟ مگه تو سونو انومالی نگفت جنسیت رو

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
من اسم دختر انتخاب کردم ولی اگه یه هفته دیگه بگه پسره نمیدونم چیکار کنم 😔  اسم پسر نمیدونم چر ...

منم كلی اسم دختر دوست داشتم پسر خیلی سخته یه چیز خوب بذاری

زیاد سخت نگیر چیزی که به دلت میشینه بزار من اسم پسرمو که الان 16 ماهشه گذاشتم آبتین هم فارسیه هم معنای خوبی میده هم به نسبت اسمهای دیگه کمه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
زیاد سخت نگیر چیزی که به دلت میشینه بزار من اسم پسرمو که الان 16 ماهشه گذاشتم آبتین هم فارسیه هم معن ...

قشنگه😘😘