2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه کار میکردین

359 بازدید | 15 پست

مامانم اخلاقای خاص داره و خیلی پر توقع و حساسه

به خاطر همین با خانواده شوهر و خودش خیلی رفت و آمد محدود داره چون همش در حال ایرادگیر و حرف در آوردن

توقع داره ما هم رفت و آمد نکنیم

عمه ام اینا رفتن مکه و دعوت کردن و با هزار بدبختی مامانم رفت و حالا  برای ما سوغات آوردن

مامانم هم بدون اینکه به من بگه سوغات من برده برای دوستش

من حتی باز نکردم ببینم چی بود

پارسال هم ظرف غذا نذری که داده بودن و سهم من بود داد بیرون و یکی دیگه هم ریخت سطل زباله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال بعد از غذا نذری که ریخت سطل زباله باهاش دعوا کردم و یه مدت هم نرفتم خونه اش

ولی درست نشده اصلا

امسال هم این کار کرده

نمیدونم چه کار کنم

رفت و آمد قطع کنم که میدونم آخر باید کوتاه بیام برم

چون خیلی مغرور ه و اصلا نه کوتاه میاد نه گردن میگیره کارش بد بوده

پارسال بعد از غذا نذری که ریخت سطل زباله باهاش دعوا کردم و یه مدت هم نرفتم خونه اشولی درست نشده اصلا ...

مادرت به احتمال زیاددرگذشته آسیب زیادی ازشون دیده سعی کن احساسشودرک کنی

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

هیچی تحمل میکردیم مادره دیگه کاریش نمیشه  کرد واحترامش واجب

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بدون اینکه بی احترامی بشه، با این رفتارها مقابله کنید، مثلا نذری را زودتر می رفتی سراغش تا دور نریزن ...

خب اصلا فکرشو نمیکردم این کار بکنه

بعد ازظهر همون روز رفتم گفت ریختم دور

برو از سطل اشغال بردار بخور

الان با این سوغات چه کار کنم

که بدون اینکه به من بگه برده داده به کس دیگه

هیچی تحمل میکردیم مادره دیگه کاریش نمیشه کرد واحترامش واجب

یعنی الان هیچی بهش نگم و اون به همه این کارها ادامه بده

من بچه که نیستم

۳۷ سالمه خودم دو تا بچه دارم

از دست کارهای مادرم و مدارا کردن باهاش ذله شدم

تو از خانواده عمت ۱۰۰ ررصدی مطمئنی؟

چندین سال پیش یه کسی یه خوراکی میبره ولسه یه بنده خدایی و توش دعا و این چیزا بوده .الان یه روز خوش ندید اون بنده خدا.عمرش رفت چون اعتماد بی جا داشت .به نظرم شما هم تعصبتو از روی عمه هات بردار. پیش خودت فکر کن شاید درصدی حق با مادرته.  یه سوغاتی یا یه بشقاب نذری نمیارزه به یه عمر دردسر . من خودم در آینده خواهرشوهرم چیزی بیاره واسه بچه هام یا حتی همسرم نمیزارم بخورن. چون ذات درست نداره

خوبش رو به وقتش میفهمیفامیل ارزش رفت و امد نداره

عزیزم ۳۷ سالمه 

بچه نیستم

۱۷ ساله متاهلم

چیزی هم که از زندگی فهمیدم سازش با آدم ها و اجتماع

نه اینکه در دنیا روی خودم ببندم

همه ایراد دارن

چیزی هم که دیدم تا حالا اینکه مادرم خیلی مقصر تو رفتار با بقیه

عزیزم ۳۷ سالمه بچه نیستم۱۷ ساله متاهلمچیزی هم که از زندگی فهمیدم سازش با آدم ها و اجتماعنه اینکه در ...

اتفاقا دور از جون شما همونی که مثال زدم همسن شما بود . یه اعتماد کرد و هم خودشو نابود کرد و هم خانوادشو

یعنی الان هیچی بهش نگم و اون به همه این کارها ادامه بدهمن بچه که نیستم۳۷ سالمه خودم دو تا بچه دارماز ...

باهاش صحبت کن بگو اینکارا خوب نیست  اما مادری که تو این سنه  دیگه سخته دست از این عادتاش برداره 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
باهاش صحبت کن بگو اینکارا خوب نیست اما مادری که تو این سنه دیگه سخته دست از این عادتاش برداره

اگه با حرف درست میشد که خوب بود

زندگی همه مون جهنم کرده

پدرم فراری از دستش