2777
2789
عنوان

خط اخم دارم

121 بازدید | 5 پست

راهکاری که کمتر به نظر بیاد سراغ دارین البته که بوتاکس منظورم نیست 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

عمیقه یا نه؟؟

من خط خنده داشتم البته عمیق نبود تازه افتاده بود تا حد زیادی با همین ویتامین آ چشمی ها رفت. و اینکه همش لپم رو باد میکردم.

الانم شما اگه عمیق نیست پماد بزن و ماساژ مخصوص بده بهتر میشه

الهی به امید خودت...  
عمیقه یا نه؟؟من خط خنده داشتم البته عمیق نبود تازه افتاده بود تا حد زیادی با همین ویتامین آ چشمی ها ...

پماد ویتامین آ یعنی ؟ اثر کنه دعات میکنم

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمیقه یا نه؟؟من خط خنده داشتم البته عمیق نبود تازه افتاده بود تا حد زیادی با همین ویتامین آ چشمی ها ...

خیلی عمیق نیست اما چشمام به نو حساسه و ناخاسته همیشه جمعشون میکنم برا همونه و خیلی رو اعصابمه

خیلی عمیق نیست اما چشمام به نو حساسه و ناخاسته همیشه جمعشون میکنم برا همونه و خیلی رو اعصابمه

همیشه عادت کن دستت رو از روی خط اخمت به جهت مخالف بکشی تا پوستت باز بشه

من تجربه اینو ندارم عزیزم . ولی خط خنده ام به عینه دیدم خطی که افتاده بود با این پماد و ماساژ زیاد توی دوهفته خیلی خیلی بهتر شد 

الهی به امید خودت...