دیدگاهتون نسبت به یه خانم که تو سن سی هشت سالگی تصمیم به جدایی گرفته چیه؟
میشه تنهایی ادامه داد؟میشه مستقل شد کسی تجربه داره؟
چه کاری و میشه شروع کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از نامردی شوهر.نمیخاستم اما مجبورم و هیچ بازگشتی نداره.خیانت کرد
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنی ...
امیدوارم به خیر بگذره یه آیتالکرسی هم میخونم به امید حل گرفتاریت
از نامردی شوهر.نمیخاستم اما مجبورم و هیچ بازگشتی نداره.خیانت کرد
خب خیانت واقعا قابل بخشش نیست
برای طلاق شرایط چی داری ؟
پول داری؟
شغل داری؟
خانوادت ؟
بچه چی میشه ؟
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
برای شروع دیر نیست من همکار خانم داشت همین حدود دوتا پسر بزرگ ماشاله سرپرستی کلی حقوق میگیره البته ج ...
سرپرستی چی ؟تحصیلات بالا داشت؟من دیپلم دارم.نمیدونم از کجا شروع کنم چیکار کنم
هیچوقت برا شروع دیر نیس اتفاقا تحسینت میکنم که داری از همچین ادمی جدا میشی و مثل اکثر کسایی که اینجا میبینم بخاطر دو زار پولی که شوهرشون بهشون میدن به هر خفتی تن میدن نیستی،کار هم از یه جایی بالاخره شروع میکنی دیگه پارتی داشته باشی که خیلی بهتره زودتر کار پیدا میکنی
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب خیانت واقعا قابل بخشش نیست برای طلاق شرایط چی داری ؟پول داری؟شغل داری؟خانوادت ؟بچه چی میشه ؟
هنوز هیچی .خونواده پشتمن.اما میخام مستقل زندگی کنم .یه بچه بزرگ دارم یکی کوچیک که کوچیکه رو میخام بیارم.
تازه وکیل گرفتم.خیلی میترسم به انگیزه نیاز دارم دوست دارم یه قوت قلبی داشته باسم و بگن که میشه دیر نیست