2777
2789
عنوان

بیشترین اختلاف سنی که بین یک زوج دیدین چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 49 پست
۱۰ سالطلاقکلا اونایی که بیشتر از ۴ سال بودن همشون به طلاق منتهی شد

نه واقعا خیلییی کمتر و بیشتر هم بوده که خوشبخت شدن ولی این اختلاف سنی های زیاد که آقا خیلی بزرگتر باشه یا خانم خیلی بزرگتر باشه یه جورایی استثنا حساب میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی ۴۰ سال واقعا؟ هنوزم میبینیشون؟

نه طلاق گرفتن 

یه پسر به دنیا آورد 

بعداز چندسال آقاهه فوت شد

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سارا صوفیانی و امیرحسین شریفی۲۸سالفقط همینو دیدم

وای من نمیشناختم الان سرچ کردم دیدم خیلی زیاده هاا ولی آقاهه حداقل نسبت به سن و سالش انگار سرحال تره😅🥴

واا عجب بیماری خدا ازش نگذره دختره آخرش چی شد نجات پیدا کرد🥲

از اونجا رفتن ولی باهم هستن هنوز.مامانم دیده تو خیابون.آقاهه بد دل و شکاک بود انگار

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
از اونجا رفتن ولی باهم هستن هنوز.مامانم دیده تو خیابون.آقاهه بد دل و شکاک بود انگار

وای عجب حتما دختره بیچاره حامی ای نداشته مونده البته شکاکی و بد دلی سن نمیشناسه لعنتی 

وای جدی میگی ۳۵ سااال حتما زن دومش بود درسته کی وقت کردن باهم زندگی کنن🥴

اره زن دومش بوده دو تا بچه هم به دنیا اورد نوه هاش از بچه های زن دومش بزرگتر بودن یه پونزده سالی زندگی میکنن پدربزرگش فوت میکنه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.