2777
2789

فقط و فقط تقاضا پشت تقاضا تو بیرون که افتضاحه جلوی سوپرمارکتا اسباب بازی فروشیا داستان داریم هربارتوخونه میگم امروز روز خریدمون نیست قرار نیس چیزی بخریم فقط میتونی یه خوراکی بخریم میگه باشه میره بیرون رسوا میکنه اینو میخوام اونو میخوام توی خونه هم که فقط تو اشپزخونه اس یه چیزی بده بخورم خوراکی بده گوجه خیار میوه فقط اینجوری میکنه سه ساا و نیمشه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا بچه من ۱۱ ماهشههر روز میگم کاش زودتر ۳سالش بشه راحت بشم

فقط اینو بدون هر چی لذته توهمون دورانه هرچی بزرگتر میشه حرص دادنش بیشتر

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

نمیدونم والا ولی مامان من همیشه چندتا سیب و یه لقمه نون و پنیر و گردو تو کیفش میذاشت هر وقت میگفتم گشنمه بهم میداد ، اسباب بازی هم مگر اینکه از قبل باهاشون قول و قرار گذاشته باشم برام بخرن ، کلا الان که فکر میکنم خیلی بچه کم توقعی بودم ، البته اینکه مامانم خیلی دیکتاتوری عمل میکرد هم بی تاثیر نبود

من کانادا زندگی میکنم

اینجا در این موارد میذارن گریه کنه تا بالاخره ساکت شه.

البته بدجنس نیستنا. ولی از قوانین تربیتی کوتاه نمیان

معمولا بچه چندبار گریه میکنه و میفهمه که باید قانون پدرومادر رو رعایت کنه.

اگه بتونی جلو خودتو بگیری وقتی گریه میکنه واکنش نشون ندی درست میشه.

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خداتو شکرکن حداقل میخوره مال من ک لب ب غذا نمیزنه مریضم کرده

احه اینم غذا زیاد علاقه نداره فقط جیزای دیگه میخواد ریزه خواریش زیاده قارچ خام سیب زمینی خام 😐

اولین ضعف شما اینه وقتی قانون می داری اجرا نمی کنی 

البته سه سال و نیم کمه درکش پایینه تو خورد و خوراک اذیتش نکن ولی برای اسباب بازی و... سعی کن کمتر بیرون ببریش کمتر ببینه تا درخواست نکنه 

در مورد قانون وقتی بهش میگی نمی خرم نبااااید بخری حتی اگر زمین و زمان بهم بدوزه اصلا به این فکر نکن که آی مردم چی میگن یا چنین چیزهایی تربیت بچه مهم تره دستشو محکم بگیر ببرش خونه یا اینکه منتطر بمون تا خودش خسته بشه باید بفهمه نمی تونه با لجبازی چیزی بدست بیاره البته باید با احتیاط باشی زیادم سفت و سخت باشی پرخاشگر میشه 

خوراکی که هوس می‌کنه و نیاز بدنشه باید بخوره 

در رابطه با اسباب بازی اگه تو خونه گفتی برات نمیخرم تو خیابون هرچقدر گریه کرد و آبروریزی کرد نخر تا حساب کار بیاد دستش 

بگو من میرم میخوای بیا و میخوای نیا و آروم آروم جوری که حواست بهش باشه ازش دور شو ولی عقب هم برنگرد یا نگاش نکن ،مطمئنا پا میشه راه میفته دنبالت

چندبار اینکارو کنی می‌فهمه که با جیغ و داد کارش راه نمیفته

من کانادا زندگی میکنماینجا در این موارد میذارن گریه کنه تا بالاخره ساکت شه.البته بدجنس نیستنا. ولی ا ...

منم اکثرا همین کارو میکنم ولی دیگه یه وقتی میبینی کلافه شدم