2777
2789
عنوان

معنی این حرف چیه❓

66 بازدید | 9 پست

تو یه گپ عضو بودم ک پسر و دختر باهم بودن ...

بعد یه دختری اومد یه گیف فرستاد که مربوط به پارتنر و  اینطور چیزا بود، مدیر گپ این جمله رو ریپلای اون گیف فرستاد:

«ثبت شد✅منتظربمون🤣»

بهش گفتم معنیش چیه؟ گفت همون ندونی بهتره

اصلا هم کسی بهم نگفت معنیشو، فقط چند نفر حرفشو تایید کردن که آره ندونی بهتره 

شما میدونید معنیش چیه؟

:)🙂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین فکرو کردم ، اما گیفش تقریبا طوری بود که اینایی ک رل زدنو اینطور چیزا رو مسخره کرده بود🤷🙂

🤔🤔

ناراحت نباش. منم یبار رفتم تو یه چت. گف اصل بده . نفهمیدم. گف معرفی کن . کردم . بعد گف خش. بازم نفهمیدم😂😂

انقد ریپ 

وای وای به شما تورا خدا تورا به هر کی مپرستید نرید توی رابطه به جز استرس ناراحتی و از درس عقب افتادن چیزی نداره  این که میگم همه دخترها متاسفانه توی دوستی غرق میشن و بد که ضربه روحی و از درس عقب میفتن میفهمنن چی کار کردن هر کسی عاشق شما باشه در خونتون میزنه نه مجازی  انشاالله که هیچ دختری توی این رابطه خیال پردازی نباشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
وای وای به شما تورا خدا تورا به هر کی مپرستید نرید توی رابطه به جز استرس ناراحتی و از درس عقب افتادن ...

منکه وارد رابطه نشدم:/

هرکسم ک درخواست داد رد کردم

اون گپ صرفا برای سرگرمی بود و اینکه ارتباطمون جز رفاقت ساده نبود

وای وای به شما تورا خدا تورا به هر کی مپرستید نرید توی رابطه به جز استرس ناراحتی و از درس عقب افتادن ...

و درضمن من درسم تموم شده.. 

و اینکه شما میگید وای به شما 

مگه میدونید ک من وارد رابطه شدم یا نه؟؟

همه گپا ک واسه رل یابی نیستن، خیلیاشون فقط برای تشکیل اکیپه همین ...

و درضمن من درسم تموم شده.. و اینکه شما میگید وای به شما مگه میدونید ک من وارد رابطه شدم یا نه؟؟همه گ ...

کلی عرض کردم به شما نبودم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔