2777
2789
عنوان

شوهرای فروردینی

72 بازدید | 10 پست

دوستان کیا شوهر فروردینی دارن.  اخلاقاشون برای زنشون چجوریع چکارا میکنن ک نشون بدن دوسش دارن

میشه چنتا مثال بزنید ؟

اکه کلامیه 

اکه عملی 

البته خودم اعتقاد ندارم ب طالع بینی

همین جوری برام سوال بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو توی سایت astro-seek

روز و ماه تولد رو بزن، برای هردونفر رو بزن، از خیلی جهات بررسی میکنه و میگه چه چالش هایی ممکنه باهم داشته باشن

اگه ساعت دقیق تولد رو هم بدونی خیلی مشخصات رو میگه، برای خودت تست کن ببین چجوریه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

به ماه تولد توجه نکنیننننن

نکنیننننننننننن

اصکل بازی در نیاریدددددد

ببین،ی چیزی هست به اسم mbti

شخصیت آدمارو نشون میده

توی سایت کاربوم تستشو بدین دوتایی

سرچ بزنین تست mbti

بعد اسم تایپ شخصیتتونو میده با چهارتا حرف انگلیسی

مثلا infpیا entp

توضیحات مربوط ب خودتونو بخونید،بعد درصد سازگاری تایپای شخصیتیتونو  سرچ کنید

ب فاک ندی خودتو با ماه تولد تصمیم بگیری-_-

سوال داشتی درخواست دوستی بده جواب بدم

الان میرم خدا خیرت بده

خواهش میکنم

فقط سایتش انگلیسیه لینکشو توی گوگل ترنزلیت بزن برات ترجمه میکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
زدم الان ولی درست نبود گیج شدم

باید چارت تولد بگیری

البته کامل نیست و اگه بگی کسی برات تفسیر کنه خیلی چیزا میگن

اگه اعتقاد داری البته