2777
2789
عنوان

بچه یک‌ساله خودش وپوشک میکنه

263 بازدید | 29 پست

خانما من چندتا تاپیک خوندم شما که بچه دارید به من بگید بچه یکساله چکار میکنه دختر من هیچ کاری نمیکنه یکی گفته دخترم یه سالشه حرف میزنه میدوه ولباساش وخودش میپوشه وخودشم میخواد پوشک کنه جیش میگه یعنی چی اینا مگه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا فقط بشنو و گذر کن هر چیزی رو باور نکن از اون بدتر اصلااا مقایسه نکن

آخه من فک میکردم دخترم خیلی جلو آها گفت ۸تا دندون داره دختر من فقط ۲تا داره آخه تعجب کردم 

خالی نبسته استثنا وجود داره من خودم ۳تابچهدارم بچه اولم قبل دوسال هم ازپوشک گرفته شد هم ۲سال نیمی زب ...

آخه دیگه یک سال 

منم خودم دوتا بچه دارم پسرم دوسالش بود کتابی حرف میزد ولی بچه یک ساله آخه 

بسته به شخصیت بچه داره 

خاهرم دو سالگیش و حتی کمتر ،  لباساشو خودش میپوشید و غذا هم خودش میخورد   بچه با نظمی بود   از همون موقعی ک راه میرفت یاد گرفته بود اشغال رو بندازه سطل زباله ،  خاموشی  رو ک میزدیم سریع میرفت سر جاش میخابید  حالا چ ساعت هشت شب بود چه  یک بعد از نصفه شب 

بعد تاز ظهر ها هم پرده رو  میکشیدیم و تاریک میشد سریع میفهمید باید بخوابه  بی دردسر ،  عاشق حموم بود و خلاصه بچه فوق العاده ای بود چشمش نزنم🥲🥲🥲

در  عوض داداشم  از روژ  اول گند بود بد اخلاق بود یاد نمیگرفت  جیششو خبر  کنه  حتی الانم ک مرد گندس  و دبیرستانیه جوراباشو برعکس میپوشه  حتی نمیفهمه😑😑  جیگر هممون رو خون کرده  

به نظر من بستگی ب خود بچه داره و نوع تربیت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫