2821
2789
عنوان

تورو قران بیاین😭😭😭

162 بازدید | 20 پست

توروخدا یه کمکی بهم بکنین من یه بچه ۳ ساله دارم پسر دوسالی بود با همسرم اختلاف داشتم سر خسیسی بی توجهیش همسر من ادم خیلی ساده ایه جز کار کردن هم هیچی از دستش برنمیاد مثلا یه اتیش درس کنه تو جمع دختر نمیدونم بزرگ شده یا چی زیاد دخترونس الان ۶ ماهه خونه بابامم میخوام جدا شم ولی دلم خیلی برا بچم میسوزه نمیتونم راضی به طلاق بشم به خاطر ایندش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همه زندگیا اینجوری هستم. به نقاط مثبت همسرتون فکر کنید. منم از بی‌توجهی و هزاران مشکلات از طرف همسرم میسوزم ولی بخاطر دخترم تحمل میکنم. رفته رفته انشاا.. بهتر میشه. به بعد طلاق هم فکر کنید

ی بچه میزایین بعد فکر طلاق میزنع ب سرتون دیشب ی پسره بخاطر طلاق مامان باباش خودکشی کرده. اگ ب فکر بچ ...

اینده رو نمیشه پیش بینی کرد اگه میدونستم شوهرم بعد ۳ سال اونجوری میشه بچه به دنیا نمیاوردم

ببخشید ؟؟؟ مگ بچه ب خواست خودش ب دنیا میاد ک بعدش اینجوری گند بزنن ب جوونیش و ایندش؟

خب پس خودشو خار و علیل کنه بخاطر تخم سگ اون خاله زنک اگه بخاد برگرده سر زندگیش اینجوری هم خودش زجر میکشه هم بچه اگه جدا بشه بچه پیش خودشه تا حالام کسی از جدایی نمرده از گشنگی 

عزیزم همه زندگیا اینجوری هستم. به نقاط مثبت همسرتون فکر کنید. منم از بی‌توجهی و هزاران مشکلات از طرف ...

من خودم بعد طلاق میدونم خوشبخت میشم درسمو تموم میکنم همه جوره هم بچمو حمایت میکنم ولی اون اسیبی که میدونم نبود پدرمادش کنار هم بهش میزنه دس من نیس

من نمیفهمم چون شوهرت فنی نیست یا کارهای مردونه بلد نیست میخوای جدا شی؟

والا آتیش روشن کردن فقط به درد کمپ میخوره، مگه سالی چندبار میری کمپ؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز