2777
2789
عنوان

عروسی🥰

81 بازدید | 13 پست

سلام من و همسرم خیلی اختلاف قد داریم و لباس عروس چندتا تن زدم برای قدای بلندترشیکتر بودن بهم میگن کفش پاشنه بلندبپوش میشه عکس بزارین من دیسکمم جراحی شده باید راحت باشه حتما

پاشنه نازکا ک اصلا نمیتونم بیشتراز۵سانت بپوشم.

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از این سبکا داشتم راحته نسبت به پاشنه بلندا

واسه عروسی اینو پوشیدم

الان دم دست نیست عکسشو برات بذارم،ولی تو گوگل مشابهشو پیدا کردم اینه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

اختلاف قدتون چقدره حالا؟انقدر کیف میکنم زوجی این مدلی میبینم 😍دعا کن برا منم همیت مدلی باشه شوهرم خ ...

۱۶۷خودم 

همسرمم 193.195

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من از این سبکا داشتم راحته نسبت به پاشنه بلنداواسه عروسی اینو پوشیدمالان دم دست نیست عکسشو برات بذار ...

🤔سنگین نیست؟؟؟واینکه من خیلی ظریف دوس داشتم اما خب نمیتونم بپوشم

منم اختلاف قدم با همسرم زیاده من ۱۵۰ همسرم۱۹۰ ولی کتونی پوشیدم😅

اخه لباسایی ک پوشیدم برای قدای بلندترشیکتربودن و اینکه خیلی روزمین راه میرفتن

🤔سنگین نیست؟؟؟واینکه من خیلی ظریف دوس داشتم اما خب نمیتونم بپوشم

نه من مال خودمو راضی بودم

حالا تو کفش فروشی تست میکنی می بینی وزنش چطوریاس

پاهات معلوم نیست از زیر لباس عروس

فقط موقع عکاسی معلومه پاهات،اونم تو ژستای نشسته

منم موقع عکاسی قبل ورود پاشنه بلند ظریف پام بود،بعد که خواستم بیام پیش مهمونا این مدلو پوشیدم

از اول که با اینا نیستی

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

نه من مال خودمو راضی بودمحالا تو کفش فروشی تست میکنی می بینی وزنش چطوریاسپاهات معلوم نیست از زیر لبا ...

پس باید دوتابگیرم