2777
2789

برای معاینه چشم رفتم پیش دکتر مخصوص گواهینامه چشام ضعیف بود رد شدم دوباره برای معاینه برم باید هزینه بدم یا نه 

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست! باحجاب نیستم اما با ایمان هستم این دو رو باهم قاطی نکنید حجاب نشانه ایمان نیست 

آره دیگه . خب دکترا فرق دارن . هر روز یکی نیست 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رد شدم یعنی ؟ اگه ضعیف باشه خو میگه باید با عینک رانندگی کنی

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

چشات ضعیف باشه میزنه گواهینامه با عینک 😐چرا ردت کرده؟

من خودم چشام ضعیفه ولی یکم پول دادم به همون که ثبت نام میکرد دیگه نرفتم دکتر که توی گواهینامم بزنه با عینک

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

رد شدم نداره ک

ببینن کانل نمیبینی گواهینامه با عینک میدن بهت

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یسوال

کلاس ایین نامه اجباریه؟نریم نمیشه؟

سوال میکنن ازت اون کلاسه ؟چجوریه کلا

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یسوالکلاس ایین نامه اجباریه؟نریم نمیشه؟سوال میکنن ازت اون کلاسه ؟چجوریه کلا

پنج جلسه است باید بری

اتفاقا خوبه جاهای مهم کتاب بهت میگن

مخصوصا قسمت فنی

هیچ سوالی هم‌نمیپرسن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
یسوالکلاس ایین نامه اجباریه؟نریم نمیشه؟سوال میکنن ازت اون کلاسه ؟چجوریه کلا

باید حضور داشته باشی بله سئوال که نه. ولی نکات مهمی رو میگن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پنج جلسه است باید بریاتفاقا خوبه جاهای مهم کتاب بهت میگنمخصوصا قسمت فنیهیچ سوالی هم‌نمیپرسن

مچکرم عزیزم

من نسبت ب رانندگی بسیار بی عرضگی میکنم حیف واقعا 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مچکرم عزیزممن نسبت ب رانندگی بسیار بی عرضگی میکنم حیف واقعا

اولش فکر میکنی سخته چند بار بشینی دستت میاد