2777
2789
عنوان

بعد بچه دوم زندگیم کن فیکون شد

305 بازدید | 10 پست

دخترمو خیلی دوست دارم عشقمه ولی از وقتی هفت ماهه حامله بودم با شوهرم تصمیم گرفتیم دیگه رابطه نداشته باشیم قبلاً همه چی اوکی بود ما سیزده ساله ازدواج کردیم همه چی اوکی بود قبلش از اون موقع تا الان که بچم هفت ماهشه شوهرم انگار ازم فراریه محبت زیاد نمیکنه لمس اصلا رابطه شاید ماهی یه بار اونم فک کنم برا رفع تکلیف .البته بگم زایمان من مصادف شد با اینکه مریض شد یه تایمی و خیلی ضعیف شد .نمیدونم احساس میکنم یه چیزی شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دوم کجای متن بود؟

ماه 7حاملگیش

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چجوری

باهاش صحبت کن. بگو نیاز به مهر و محبت داری، بگو بچه باعث شده یکم دور بشین از هم ولی خب، دلت میخواد صمیمیت بیشتری رو تجربه کنی،

لباس قشنگ بخر، غذای خوب بپز، در نهایت هم خودت شروع کننده باش که بخواد ترغیب بشه، اگه نشو و بی میل بود همچنان ی مشاور برین