2777
2789

قبلا گفته بودم که داشتم جدا میشدم خانواده همسرم اومدن دنبالم گفتم حق طلاق رو میخوام همسرم میگه به شرطی حق طلاق میدم که شما هم تو محضر بنویسی همه شکایت هامو پس میگیرم منم گفتم نه خودم میرم پس میگیرم ولی نمینویسم الان بهش برخورده

من واقعا قصدم این بود که پس بگیرم ولی میترسم چیزی بنویسم که بعدا به ضررم تموم بشه

از اونور بچه هام خونه مادرشوهرم هستن منتظرن که زندگی مون درست بشه اونجا اذیت میشن

نمیدونم چیکار کنم 

(علت اختلاف=خیانت های مکرر)

خیانت کرده زبونشم درازه

نباید دوتا بچه میاوردی

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ رو دار

این دیگه درست نمیشه 

تعهدش هم الکیه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻