2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا لطفا🫴🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 111 پست
با یکی ازدواج میکنی قدش 182 رنگ پوست سبزه شغلش کارمند رسمی هست تک پسر هست اصالتا برای جنوب ایران هست ...

سایت کلا خرابه برا ماهم همین طوری میشه 😕

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

میگم که تا سه هفته دیگه تقریبا از بین میره ولی تا پکج ماه آینده کاملااا از بین میره و کلا دیکه همچین ...

مرسی عزیزم 

بنظزت این آشتی چطور صورت میگیره از طرف خانواده اون یا من

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی ازدواج میکنی قدش 182 رنگ پوست سبزه شغلش کارمند رسمی هست تک پسر هست اصالتا برای جنوب ایران هست ...

عزیزم منم میگی 

کی ازدواج میکنم ؟

چیزی که تو ذهنمه اتفاق میفته ؟کی؟

عزیزم جواب منو نمیدین ؟ کل امروز منتظرتون بودم الان نگاه کردم دیدم ساعت ۳ به چند نفر جواب دادین میشه جواب منم بدین ؟ ممنونم 🌸

نحوه اشناییم با همسرم چطوره ؟ زمانش کی هست ؟

اشناست ؟ دوستی پیش میره یا سنتی ؟

چیزی راجب ظاهرش یا اخلاقش حس میکنین ؟

دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

عزیزم جواب منو نمیدین ؟ کل امروز منتظرتون بودم الان نگاه کردم دیدم ساعت ۳ به چند نفر جواب دادین میشه ...

همسرت به صورت سنتی میاد خواستگاری مردی با ظاهری زیبا قد رعنا و روح لطیف و مهربون، آموزش ابتدایی قبول میشی