2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا لطفا🫴🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 111 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامجواب منو توی تاپیک افغانی دادین ولی ترکیدلطفا بگین چی جواب منو دادینممنون

سلام برادر بیخیال مهم نیست 🌱

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

خواستگار بهم اطلاع گفت فردا ساعت 9 صبح میاد 😍😍

عزیزم ازدواجم بابرادرشوهرم انجام میشه؟همسرم فوت شدن!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
@aasmanabi_19 سلام عزیزم من چطوری با همسرم آشنا میشم؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه ...

یکی از اقوام تو رو به خواستگار معرفی میکنه میاد خواستگاری شوهرت قدش 179 هست ماشینش پراید 131 هست شغلش هم خوبه یه خونه هم داره 

باشه منتظرشم 🤣🤣یعنی چی نگفته بیاد راه نمیدیم😐🤣

اسم خواستگارت اولش ح داره الان داره با مامانش در مورد تو صحبت میکنه مامانش میگه چند بار توی محله دیده تو رو خیلی دختر سنگینی هستی