2777
2789

سلام ببخشید شما ivfتعیین جنسیت انجام دادید؟یا اینکه مشکل باروری داشتید

من میخوام تعیین جنسیت کنم از اون لحاظ میپرسم

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.بله تعیین جنسیت بودم

چقد عالی

سخت بود؟هزینش چقد شد کلا؟

و چندتا جنین براتون انتقال دادن؟

کل مراحلش از روز اول تا روز انتقال چقد طول کشید؟

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
چقد عالیسخت بود؟هزینش چقد شد کلا؟و چندتا جنین براتون انتقال دادن؟کل مراحلش از روز اول تا روز انتقال ...

ممنون گلم

هزینه بین 70 تا 80 تومن

دارو هورمونی زیاد بود که رو اعصابم تاثیر خیلی بدی گذاشته

یدونه انتقال دادن

حدودا 8ماه زمان برده از اول تا انتقال 

ممنون گلمهزینه بین 70 تا 80 تومندارو هورمونی زیاد بود که رو اعصابم تاثیر خیلی بدی گذاشتهیدونه انتقال ...

ممنون که جواب دادی

چرا فقط یکی؟همیشه فقط یکی انتقال میدن یا خواسته خودتون بود؟

و من شنیده بودم دوسه ماه طول میکشه چرا هفت هشت ماه طول کشید

ممنون که جواب دادیچرا فقط یکی؟همیشه فقط یکی انتقال میدن یا خواسته خودتون بود؟و من شنیده بودم دوسه ما ...

عزمزمه دکتر تشخیص داد که یکی بهتره

اگه خدایی نکرده نگرفت جنین از دست داده کم باشه

من دوبار تخمک کشی شدم

بار اول تعداد کم بود

دکتر تشخیص داد دوباره تخمک کشی کنم

تا تعداد تخمک ها بیشتر بشه 

اگه تعداد و کیفیت خوب باشه یه پریود بعد از تخمک کشی استراحت میدن به بدن

ولی عجله نکنی بهتره

منظورم اینه

حسابی باید تقویت کنی تا ب امید خدا نتیجه بگیری

عزمزمه دکتر تشخیص داد که یکی بهترهاگه خدایی نکرده نگرفت جنین از دست داده کم باشهمن دوبار تخمک کشی شد ...

عزیزم لطف کردی جواب دادی

ایشالله سالم و یمسلامت باشید در کنار بچه های گل و خونواده