2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که میتونید کمتر فعالیت کنید دولا راست نشید این همه زحمت کشیدید ارزشش رو داره من هر چی ای وی ...

عزیزم..خداروشکر ک باردار شدی

من از بعد مثبت شدنم خودم دارم آشپزی میکنم و ظرف میشورم ولی کارای دیگه رو نمیکنم مثل تمیزکاری و اینا

فقط نمی‌دونم در حد یه خونه مامان رفتن و پارک رفتن و اینا مجازه یا نه

منم همین تو خونه موندن کلافه کرده،بااین گرما و روزای طولانی

عزیزم..خداروشکر ک باردار شدیمن از بعد مثبت شدنم خودم دارم آشپزی میکنم و ظرف میشورم ولی کارای دیگه رو ...

ممنون عزیزم من اسپزی هم نمیتونم بکنم هفت ماه خوابیدم کلا من سه ماه خون ریزی داشتم...

اگه بتونی با ماشین بری بیایی اشکال نداره پیاده روی های طولانی نرو فقط

چه کاراهایی قبلش انجام بدم ک شانس مثبت شدنم بیشتر بشه فدات

هرشب شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده

تا میتونی گرمیجات و چیزایی ک برای رحم خوبه بخور،اگه اضافه وزن داری وزن کم کن،فست فود و چیزای مضر رو حذف کن،کلا ی مدت سبک زندگی سالمی داشته باش و داروهای قبل انتقالم منظم و سروقت مصرف کن

اره همش بهم میگه اشکال از توعه طعنه میزنه الانم هایپر شدم ظهر کتک کاری کردیم الان دلم درد میکنه

ای بابا چه بی انصاف 

مشکل از کدومتون؟ 

عزیزم استرس نداشته باش که بدتر عقب میوفته 

برای هایپر شدنت هم تا میتونی اب بخور سفیده ی تخم مرغ ژله پفک خیارشور چیزای شور بخور....