2777
2789

سلام عزیزم

یکی از راحت ترین جراحی هاست

شب قبلش شام خوب بخور 

اگر داروی خاصی استفاده میکنی مثل قرص تیرویید یا فشار خون ، قطعش نکن اما اگر داروی ضد انعقاد یا هورمونی استفاده میکنی قطعش کن

استرس نداشته باش و به جزای خوب فکر کن تا داروی بیهوشی خوب توی بدنت متابولیسم شه

بعدش هم کمپرس یخ و آب میوه ی طبیعی و شیرین همراهت ببر تا بعد از ریکاوری میل کنی و برای اولین وعده بعد از جراحی توی خونه سوپ سبک آماده داشته باش که ترجیحا توش سیب زمینی داشته باشه

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

شب اول بیشتر استراحت کن ولی از روز دوم بیشتر قدم بزن و در حد رفع نیازهای طبیعیت راه برو

آب کرفس رو از روز دوم شروع کن

اگر خیلی درد داشتی یا قرص مسکن بخور یا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بذار

در تمام مدت هم سرت ۴۵ درجه بالا باشه 

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمیکی از راحت ترین جراحی هاستشب قبلش شام خوب بخور اگر داروی خاصی استفاده میکنی مثل قرص تیروی ...

چقدر خوب

امضا‌تون خوندم

من خواهرم عمل داره 

قراره ازش پرستاری کنم

خودمم تجربه نداشتم

چقدر خوبامضا‌تون خوندممن خواهرم عمل داره قراره ازش پرستاری کنمخودمم تجربه نداشتم

آره عزیزم من سالیانه توی این فیلدم دیگه حفظش شدم☺️

شب اول بیشتر استراحت کن ولی از روز دوم بیشتر قدم بزن و در حد رفع نیازهای طبیعیت راه بروآب کرفس رو از ...

آناناس شنیدم واسه بهبود زخم خوبه ولی خب میوه شو که گرفتیم پزشک گفته جویدنی نخوره

چجوری پس میوه شو بهش بدم؟

آب میوه شو بگیرم بهش بدم با نی بخوره

درسته؟