ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نه مال خالمهحدودا ۴۴ سالشه چرا میگید زخامت خطرناکه؟؟
نه عزیزم خطر ک نیست
این ضخامت در اول پریودی خیلی پایینه وهرچی میری جلو ضخامتش بیشتر میشه و وقتی پریود میشی این ضخامت میریزه و به صفر میرسه الان ضخامت نه تو اواسط سیکل نرماله
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
سه ماهه پریود هم نشده دکتر رفته نگرانه میترسه یائسه شده باشه چون تو خانواده مادریم سن یائسگی ۴۵ سا ...
احتمالش هست