2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگین چیکار کنم

86 بازدید | 14 پست

سلام منو برادرم هر دو متاهلیم تا حالا بدی بهش نکردم و ن بی احترامی راهمون دوره از جلو خونمون میره مسافرت خونمون نمیاد یه بار تو زندگیم ب مشکل خوردم زنگ زدم ب برادرم ک بیاد ب عنوان بزرگترم خونمون پشتمو خالی کرد و نیومد مادرم میگفت حداقل از جلو خونش رد میشی یه سر برو بدونن یه برادری هم داره اما نمیومد اینا رو گفتم ک بدونین کلا حضوری تو زندگیم نداشت میگفت خانواده من زنم و بچه هام هستن برادرم یه کار اشتباهی در حق من کرد مالی منم اون روز خیلی گریه کردم خیلی هر چی هم زنگ زدم جواب نمیداد و حق ب جانب بود منم بهش پیام دادم ک انشالله خدا جوابتو بده اونم گفت تو برام مردی اما دلم طاقت نیاورد همش میگفتم اگه پیام نمیدادم بهتر بود امروز بعد یه مدت زنگ زدم ب خانمش جواب گوشیمو نداد خیلی دلم شکست میدونم برادرم گفت جوابشو نده شما بگین چطور فراموشش کنم وقتی اون ب این راحتی منو کنار گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی شماهم زن و بچتون هستن باهاشون وقت بگذرونید بیرون برید کم کم فراموش میکنید که برادری وجود داره

من خانم هستم میخوام سعی کنم اما لامصب حس خواهر بودن نمیزاره ک الانم گریم گرفته

من خانم هستم میخوام سعی کنم اما لامصب حس خواهر بودن نمیزاره ک الانم گریم گرفته

ببخشید اخه عکس مرد اورده فکرکردم اقایید

ببین همیشه خواهرا دلسوزتر میشن ولی خب این اشتباهه شما داری با فداکاری و دلسوزی بیجا و بیش از حد خودتو اذیت میکنی معمولا هم این الگوی رفتاری از مادر نشات میگیره

بچسب به زندگیت به حال خوب خودت نمیاد خونتون خب نیاد شماهم نرو خونش

راستشچون خیلی با داداشام اوکیم نمیتونم چیز خاصی بگم فقط اینو میتونم بگم بهت ک سعی کن تو هم ازش دور ب ...

میخوام سعی کنم با بچه هام وقت بگذرونم تا این موضوع رو فراموش کنم چون فیزیکی ک تو زندگیم نبوده تا حالا خداییش تا حالا بهش بی احترامی نکرده بودم اما وقتی بهم ضرر مالی زد بهش پیام دادم الان عذاب وجدان گرفتم اما دلم میسوزه چطور راحت کنار گذاشت منو حتی ب زنش اجازه حرف زدن با من رو نداده

ببخشید اخه عکس مرد اورده فکرکردم اقاییدببین همیشه خواهرا دلسوزتر میشن ولی خب این اشتباهه شما داری با ...

کلا خونه ما نمیاد میگم راهمون دوره از جلو خونمون میره مشهد وسط راه خونمون نمیومد کلا قبلا ک اوکی بودیم هم تو زندگیم حضور نداشت اما من همش میرفتم خونه مامانم خونه اون هم میرفتم باهاش گرم میگرفتم ما خواهرا خیلی دلسوز تر از برادرا هستیم

کلا خونه ما نمیاد میگم راهمون دوره از جلو خونمون میره مشهد وسط راه خونمون نمیومد کلا قبلا ک اوکی بود ...

بله دقیقا همینه ولش کن عزیزم بچسب به زندگی خودت فکرکن برادری نداری

چقدر مثل مامان منی مامان منم خیلییی داداشاشو‌ دوس داره و بدیاشونو‌ اصلا نمیبینه ولی اونا کلا زن و بچه اولویت هست براشون

من به مامانمم هزار بار گفتم بنظرم باید رها کرد طرفو همونطور که اون مثل غریبه باهات رفتار میکنه شاید اولش سخت باشه ها بالاخره خواهری ولی بعدش از خودت تشکر میکنی

کلا خیلی وقتا فامیل به درد نمیخوره

توهم فکر کن برادر نداری

وقتی اینجوریه بهتره نباشه

خودتو درگیر کارای خودت کن. اگر ارتباطت با پدر و مادرت خوبه با همونا وقت بگذرون و رو اونا حساب کن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊