2777
2789
عنوان

چه واکنشی به این ادم نشون بدم

177 بازدید | 15 پست

بچه ها من عقدم شوهرم چند روزهههه ازم خبر نمیگیره من یکی دوبار بهش زنگ زدم همش گفت کار دارم قطع کرد فقط اگه کار واجبی باشه پیامک میده.ازش پرسیدم چیزی شده؟گفت نه.از وقتی عقد کردم حتی یکبارم دستمو نگرفته کلا بهم دست نمیزنه شیش ماهه عقد کردیم ممکنه طلسمش کرده باشن؟هرچقد ازش میپرسم چته میگه نمیدونم.ازدواجمون از سر اجبار نبود منم کاری نکردم ناراحتش کنم ولی اصلا بهم محل نمیذاره هزاربار گوشیش چک کردم چیزی توش نبود انگار ازم متنفره فقط جلوی خانواده ها مهربون میشه وقتی خودمون تنها باشیم یک کلمه هم حرف نمیزنه اصلا دنبالم نمیاد زنگ نمیزنه دلش تنگ نمیشه هیچ کاری برام نمیکنه.به نظرتون به خونوادش بگم؟هرچقدر نحبت کردم بی فایده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده‌ت در جریانن؟ 

اگه حمایتت میکنن به نظر من با خودش مستقیم صحبت کن و بگو دیگه اینطوری نمیتونی ادامه بدی. یا دلیل منطقی بگه برای این رفتار یا هم این که تغییر رفتار بده. اگه واقعا دلیل خاصی نداشته باشه از این آدماست که زندگی باهاش خیلی سخته و همیشه در حال غصه خوردن قراره باشی. اون موقع بهتره خانواده‌ت خانواده‌ش رو در جریان بذارن و بگن دخترمون اذیت میشه و اون موقع به جمع‌بندی برسید.

اره هزار بار هزارجور عشوه اومدم اصلا نگاهمم نمیکنه

گفتن ب خانواده فایدی نداره  اگ طلسم شده باید طلسم باطل کنی

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
خانواده‌ت در جریانن؟ اگه حمایتت میکنن به نظر من با خودش مستقیم صحبت کن و بگو دیگه اینطوری نمیتونی اد ...

نه به کسی چیزی نگفتم🙁فکر نکنم پشتم باشن

یه بار به مامانم غیرمستقیم گفتم تو عقد طلاق خیلی پیش میاد میخواست منو بکشه.اصلا در مورد خودم مستقیم حرف نزدمااا کلی گفتم فکر کن مستقیم بگم دارم میزنه

نه به کسی چیزی نگفتم🙁فکر نکنم پشتم باشنیه بار به مامانم غیرمستقیم گفتم تو عقد طلاق خیلی پیش میاد می ...

چون عقدی و سنتی هم ازدواج کردی خانواده‌ش رو نمیشناسی درست. ممکنه گفتن مستقیم تو به خانواده‌ش کار رو بدتر کنه وتو رو یه جوری مقصر کنن ولی وقتی خانواده بگه میفهمن جدیه. به نظر من جلوی خانواده‌ت اول شکایت نکن. یه چوری نشون بدی که خیلی ناراحتی و بذار ازت دلیلش رو بپرسن. بعد براشون تعریف کن که چند روز به چند روز خبری نمیگیره‌. یه جوری نشون بده که اصلا ذهنت به جدایی نیست. بذار خودشون باهاش طرف شن. خیلی ناراحت شدم برات عزیزم. میدونم چه غصه ای میخوری و هیچ راهی هم نمیبینی. اگه میتونی یه مشاور هم برو ولی فکر نکنم مشاور هم کمک خاصی کنه؛ مگه خودشم بیاد.

چون عقدی و سنتی هم ازدواج کردی خانواده‌ش رو نمیشناسی درست. ممکنه گفتن مستقیم تو به خانواده‌ش کار رو ...

پیش چند تا مشاورم رفتم گفتن جدا شو

اخه اصلا تلاشی نمیکنه رابطه خوب شه منم که تلاش میکنم منو پس میزنه

حتی یه روز از عقدمون هم باهم خوب نبودیم 

کاش نمیومد جلو ازدواج نمیکردیم مگه من چی کارش کردم براش بهترین لباسا و میپوشم همیشه تمیز مرتب خوش زبون خوش خنده هیچ وقت محل نمیذاره بهم کاش میدونستم حداقل مشکل کجاست حلش میکردم