2777
2789
عنوان

ایا سیصدتا سکه مهریه دختر اقلانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا من خودم مثلا گفتم ۶۰۰تا مهرم  کن کرد.

فقط زیاد گفتم که  شیطونی نکنه بره خیانت کنه پاش سفت باشه

حالا خداروشکر راضیم ولی همون موقع هم اگر طلاق میگرفتم مهریه رو نمی‌گرفتم  به طرف مقابل شما ربط داره.چه جور ادمیه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اگه کاسب مهریه نباشه و اهل زندگی باشه اشکال نداره.

ولی فامیل ما با یکی از فامیلاشون وصلت کرد بیچاره شد. یک هفته بعد از عقد طرف مهریه رو اجرا گذاشت.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

وقتی نداری اگرم بخواد بزاره اجرا سالی یه سکه میدی دیگه چیزی نیست که اما اگر داشته باشی توقیف اموال میزنه بیچاره میشی من خودم دختر دارم بزرگ بشه مهریه برام مهم نیست ولی حق طلاق رو حتما براش لحاظ میکنم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔