سایز ۳۴۰ با ۳۶۰ چقد فرق داره؟ من دکترم ۳۶۰ رو گفته بود ولی من ۳۴۰ گذاشتم ترسیدم بزرگ شه، الان خیلی غمگینم اون همه درد وحشتناک کشیدم الان کوچیکه بنظرم، اگه ۳۶۰ میذاشتم بزرگتر میشد ، زیاد فرق دارن این دوتا سایز؟ تو ورخدا کسی ک میدونه ی چیزی بگه همش گریه میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
وا مردم چیکارا میکنن 😐 هیچوقت خودمو واسه اینکارا اذیت نمیکنم ، هیچ مردی ارزششو نداره بدنمو ببرم زیر ...
گاهی برا دل خود ادم و تناسب اندامه درسته منم اینکارا نمیکنم اما خب صرفا به خاطر مردا نیس. خودت باید خودت دوس داشته باشی اگر من خودمه دوس نداشته باشم در پی تغییرم تا اون حس خوب در من ایجاد بشه
زیاد تفاوت نداره، در قطر پروتز بیشتر تفاوت هست تا ارتفاعش. من hp400 گذاشتم از برند منتور، جعبه اش رو هم گرفتم، قطر پروتزم ۱۲ هست، ارتفاع ۵. جعبه اش رو نگرفتی؟ ( البته من خودم اصرار کردم جعبه رو بدن به من). زیاد تفاوت نداره، البته تفاوت سایزهای سوتین هم اندازه همون ۱ سانت و ۲ سانته!
خودت رو درگیر اینا نکن، دیگه تموم شد، روزها رو شاد بگذرون تا نقاهت راحتی داشته باشی!
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.