2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم

202 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

بنده دیپلم رشته ریاضی رو دارم و هدفم فرهنگیان تمایل امسال نرم دانشگاه بمونم برای کنکور انسانی بخونم بنظرتون خوبه؟ یا برم رشته ریاضی میترسم درس هاش سخت باشه و کار گیرم نیاد از طرفی هم نگرانم باز فرهنگیان قبول نشم و یه سالم سوخت بشه🥲🥲🥲🥲(اگه رشته ریاضی خوب میشناسید لطفت بگید) لطفا کمکم کنید 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
فرهنگیان
7
77%
رشته های ریاضی خوبه
2
22%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از ریلضی راحتر میسه رف فرهگگیان

امسال کنکور ریاضی دادم ظرفیت خیلی کم بود و اینکه حتی رشته های شهید رجایی رو حذف کردن بنظرم تو انسانی انتخاب خیلی بیشتره و شانس قبولی بالاتر

خب با دیپلم ریاضی فرهنگیان برو ، دبیری ادبیات و مشاوره انسانی سخته قبولیش با هزار منطقه۱ فامیل ماآموزش ابتدایی رفت خب چه کاریه با همون ریاضی انتخاب رشته کن فرهنگیان رو ، فرهنگیان مزیتی که داره اینه که شغل و حقوقش تضمینیه و کارش ساعت کاری کمی داره مگرنه حقوق اش کمه ، با رشته های مهندسی شاید کار گیرت نیاد ولی اگه اومد هم درآمدش بیشتره

نمی‌دونم واقعا اگه میبینی شرایط پشت کنکور داری بمون من امسال فرهنگیان مجاز شدم انسانی ام

لطف میکنی بگی چند درصد زدی و چه کتابایی رو خوندی برای تست و...

خب با دیپلم ریاضی فرهنگیان برو ، دبیری ادبیات و مشاوره انسانی سخته قبولیش با هزار منطقه۱ فامیل ماآمو ...

یه مشکلی که دارم اینه از درس های ریاضی خوشم نمیاد متاسفانه دوران دبیرستان اشتباه انتخاب رشته کردم🥲

حالا منتظرم رتبه بیاد اگه مهندسی خوب تو شهرم قبول شدم میرم همزمان برای کنکور انسانی بخونم اگه قبول شدم انصراف میدم میرم فرهنگیان اگه قبول نشدم حداقلش یه سالم سوخت نشده

یه مشکلی که دارم اینه از درس های ریاضی خوشم نمیاد متاسفانه دوران دبیرستان اشتباه انتخاب رشته کردم🥲

خب انسانی هم آسون نیست درساش اونم برای کسی که بخواد همشو تو یه سال جمع کنه ، امسال کنکور ندادی؟

آره فک‌نکنم ایرادی داشته باشه میخوام کنکور انسانی بدم

من فیلم های کلاسینو با تاملند نگاه کردم بهترین درصدم ۸۲ بود جامعه‌ شناسی و فنون هم ۴۰ و روانشناسی هم ۴۵ اقتصاد ۳۰ فلسفه و منطق ۱۵ عربی متنفرم و درصد خوبی نگرفتم ازش ۱۰ درصد

🌚