عاطفه جون ممنونم ازت توضیحات خوبی فرستادی حتما ازش استفاده میکنم مرسی خواهر گلم در مورد اینکه میتونم ...
خواهش میکنم عزیزم انشالله نتیجه بگیری
اطلاعات دقیق ندارم ولی فکر میکنم زیاد نباید خودتو خسته کنی و پله اینا بالا پایین نری
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
شدم نی نی الان تو دلمه تو ناامیدی طبیعی باردار شدم ،انشالله قسمت خودت😘😘
ای جانم خداروشکر خدا حفظش کنه
انشاا... مثبته عزیز یه سوال داشتم ای وی اف فقط برای کسایی هست که بچه دار نمیشن یا مثلاً برای بارداری ...
ممنونم گلم
ای وی اف فقط برای ناباروری نیست کسایی که تعیین جنسیت میخوان بکنن یا بارداری دوقلو هم میتونه باشه اما احتمال نتیجه گرفتن از ای وی اف ۲۰ تا ۴۰ درصد هست نمیشه امید کاذب داشت که حتما نتیجه میگیرم