2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دخترک_باربی

میه بهم بگی ازدواجم بابرادرشوهرم انجام میشه؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
گفتی بهت فکر میکنه.حسش چیه بمن ؟مثل خواهر میبینه منو؟

یبار کلا سوالتو از اول بپرس عزیزم اونور خیلی شلوغ بود نمی‌دونم مال کدوم سوالو گفتم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

یبار کلا سوالتو از اول بپرس عزیزم اونور خیلی شلوغ بود نمی‌دونم مال کدوم سوالو گفتم

حس حسین ب گلنار چیه چن وعده دیگ میاد خاستگاری

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

اصلا برا منو جواب نمیدی بخدا حتی برات تاپبک زدم تو تاپبکت سوال پرسیدم دیشبمم همه سوالمو لا یک کردی جواب ندادیی

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

سلام پریشونم میشه جوابم بدی امتحان فردا رو قبول میشم آینده خوبی دارم توروخدااا راستشو بگو برای دلخوشیم نگو

....

تیزهوشان قبول میشم عزیزدلم؟اگه اره ناحیه چند ۱ یا ۲ یا ۴؟

لباسم چه رنکیه

لطفا جواب بده

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

تروخدا منم بگو باعشقم ازدواج میکنم؟

نتیجه عملم خوبه خواهش میکنم جوابمو بده هرچی پرسیدم نگفتی

لطفا لایک نکنید