2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 65984 بازدید | 9743 پست
ممنونخواهش میکنم برام دعا کنشرایطروخی خوبی ندارممثل گل مرداب شدم بی حرکت و بی انگیزه

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل همیشه بهترین متن ها

عزیزی🥰🥰🥰🙏

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مثل همیشه بهترین متن ها

عزیزی ❤️

یه سوال: چرا همش آدمای ناجور گیرم میاد. پسری که اصلا اهل تشکیل خانواده نیست و بعد وابسته شدنم تازه خ ...

سلام جانم

عزیزم روابط قبل ازدواج که باعث وابستگی بشه

جدا از مبحثی که منع شرعی که داره

و آن هم حکمت خداست به دلایل مختلف،

این که این روابط وابستگی کاذب ایجاد میکنه

طوری که قلبُ مجذوبِ خودش میکنه

و هنگامی که قُوای قلب بر عقل غلبه کنه

قدرت تصمیم گیری و تشخیص درست از ما سلب میشه.

و اکثر افرادی که بی چهارچوب وارد روابط این مدلی میشن عذر خواهم ،برای گذر زمان و عطش نیازهای عاطفی و غریزی خودشون هست .

و بعد که متوجه میشن شما به چشم مسئولیت و مرد زندگی و تکیه گاه بودن به ایشون نگاه میکنید

شونه خالی میکنن و زیر بار نمیرند.

لطفا برای آرامش و سلامت روح و روان تون به این مسائل ورود نکنید .

و در چهارچوب درست و همراهی خانواده و کیسی که هم کُفو تان بوده و از لحاظ ایمان و اخلاق و ...

که با تحقیق متوجه میشید به ازدواج فکر کنید .

یا علی .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

به نام خدا ❤️

🤲 نماز ، راهکار حل مشکلات بشر

نباید گمان کرد وابستگی سرنوشت انسان به نماز تنها مربوط به سرنوشت دنیوی است،

چرا که سرنوشت انسان در آخرت نیز وابسته به نماز است. در حقیقت، نمازی که دل را آرام، اراده را مستحکم، ایمان را ژرف و امید را زنده میکند، سرنوشت انسان در آخرت را نیز تغییر میدهد.

پیامبر اسلام علیهالسلام سرنوشت انسان در آخرت را با چنین تأثیراتی به نماز وابسته میداند و افراد را به چهار گروه تقسیم میفرمایند. (المواعظ العددیه، ص ۱۲۲)

✓ گروه اوّل نمازگزاران سهلانگار هستند که سرنوشت آنان عذاب در «وَیل» است؛ آیهی «فَوَیلٌ لِلمُصَلّین»(ماعون/۴) دربارهی اینان است.

✓گروه دوّم گاهی نماز میخوانند و سرنوشت آنان عذاب در «غَىّ» است؛ آیهی «اَضاعُوا الصَّلوٰةَ ... یَلقَونَ غَیًّا» (مریم/ ۵۹) دربارهی اینان است.

✓ گروه سوّم هیچگاه نماز نمىخوانند و سرنوشت آنان عذاب در «سَقَر» است؛ آیات «ما سَلَکَکُم فى سَقَرَ * قالوا لَم نَکُ مِنَ المُصَلّین» (مدّثّر/۴۲و۴۳) دربارهی اینان است.

هر کدام از این سه، نام طبقهای از طبقات جهنّم است.

✓ گروه چهارم همیشه نماز مىخوانند و در نمازشان خشوع دارند که سرنوشت آنان رستگاری و پیروزی است؛

آیات «قَد اَفلَحَ المُؤمِنونَ * الَّذینَ هُم فى صَلاتِهِم خاشِعون» (مؤمنون/۱و۲) دربارهی اینان است.

ادامه 👇🏻

🤲 نماز ، راهکار حل مشکلات بشرنباید گمان کرد وابستگی سرنوشت انسان به نماز تنها مربوط به سرنوشت دنیوی ...

📎بر اساس آیات قرآن کریم، سرنوشت اخروی انسان وابسته به👇🏻

دلی است که در این دنیا آرام شده است.

نفْس مطمئنّه (فجر/۲۷)

در آخرت وابسته به همان دلی است که در دنیا با ذکر خدا آرام شده است. (رعد/۲۸)

🆔 @Namaz_Khob

📎از طرفی دیگر، کسی که نمیداند در روز قیامت اعمال او را چگونه محاسبه میکنند،

دل ناآرامی دارد؛

زیرا مطمئن نیست کارهای نیک او چه تأثیری در سرنوشت اخروی او دارد.

در پاسخ به این دغدغه امام صادق علیهالسلام با بیان این نکته که

«نخستین چیزى که از بنده حسابرسى مىشود نماز است؛ پس اگر نماز پذیرفته شد، اعمال دیگرش نیز پذیرفته مىشود و چنانچه نمازش رد شود، بقیّهی اعمال او هم قبول نخواهد شد» (وسائلالشّیعه، ج ۳، ص ۲۲)

✓ دل نمازگزار حقیقی را آرام میکند و این اطمینان را میدهد که اهمّیّت دادن به نماز، همهی کارهای او را ارزشمند میکند.

همچنین، نمازی که ایمان را عمق میبخشد نیز در سرنوشت اخروی انسان مؤثّر است.

امیرالمؤمنین علیهالسلام بر اساس آیاتی از قرآن کریم میفرمایند: «خداوند نماز را ایمان نامیده است.»

و در ادامهی همین روایت، از قول پیامبر گرامی اسلام علیهالسلام میفرمایند:

«کسی که خدا را با ایمان کامل ملاقات کند، اهل بهشت است و کسی که نسبت به نمازش کوتاهی میکند، خدا را با ایمان ناقص ملاقات میکند.»(بحارالانوار، ج ۶۶، ص ۷۳)

✓ این روایت، بهروشنی، نماز کامل را مساوی با ایمان کامل میداند و کوتاهی در نماز را مساوی با ایمان ناقص میداند و سرنوشت انسان را وابسته به آن میداند. تأثیر نماز در زنده نگه داشتن امید نیز منحصر به امور دنیا نیست؛ بلکه نماز، انسان را به آخرت نیز امیدوار میکند.

پیامبر اسلام دراینباره میفرمایند: «کسى که بر نمازهاى پنجگانه محافظت و مراقبت نماید، این نمازها براى او در قیامت نور و وسیلهی نجات او خواهد بود.» (کنزالعمّال، حدیث ۱۸۸۶۲)

درک این تأثیرات به انسان انگیزه میدهد تا اهمّیّت بیشتری به نماز بدهد و دائم مراقب نماز خود باشد و به این دستور الهی عمل کند

که خداوند فرمود: «حافِظوا عَلَى الصَّلَوات» (بقره/ ۲۳۸) بر همهی نمازها محافظت کنید.

🆔 @Namaz_Khob

🤲 نماز ، راهکار حل مشکلات بشرنباید گمان کرد وابستگی سرنوشت انسان به نماز تنها مربوط به سرنوشت دنیوی ...

بسم الله الرحمن الرحیم 🌿🌸

سلام دوستان بعضی ها ميگن🙂:

بابا دلت پاک باشه،کافیه.✋

نماز هم نخوندی نخون...😒

روزه نگرفتی نگیر.😕 و.........

فقط سعی کن دلت پاک باشه!!!!!!!!!!❤️

✨جواب از قرآن :👇👇👇👇

آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک برایش کافی بود فقط میگفت آمنوا

در حالیکه گفته :📢[ آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات ]

یعنی هم دلت پاک باشد ،💟هم کارت درست باشد✅

اگر تخمه کدو را بشکنی

و مغزش را بکاری سبز نمی شود .❗️

پوستش را هم بکاری سبز نمیشود .❗️

مغز و پوست باید با هم باشد .

هم دل، هم عمل❗️❗️❗️

🌸🌸🌸یاد آوری نماز✨ _لطفا از پیامی که ریپلای کردم صفحه بخونید و گزارش نمازتون از این هفته رو بگین 🙏

@sahraazz992 @حسینی_ام

@403paani

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

بسم الله الرحمن الرحیم 🌸🌺هر جانداری، جان شیرینش را دوست دارد؛ پای دشمن و خطر که به میان آید، به دن ...

سلام خانمی شبتون خوش✨🤍

گزارش این هفته خدمتتون

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

سلام خانمی شبتون خوش✨🤍گزارش این هفته خدمتتون

سلام قشنگم

عشق میکنم بخدا 😍😍😍😍😍

خداروشکر

هنوز نرسیدیم تگ کنیم دوستان رو

ماشاالله شما خودت زرنگی 😉❤️

سلام قشنگم عشق میکنم بخدا 😍😍😍😍😍خداروشکر هنوز نرسیدیم تگ کنیم دوستان رو ماشاالله شما خودت زرنگی ...

بله دیگه تگ نکرده میام😁❤️

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

بله دیگه تگ نکرده میام😁❤️

عشقی🥰