2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 49948 بازدید | 7431 پست
خیلی دوست دارم بخونم خدارو باتموم وجودم حس میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم وگرنه قلبا دوس دارم سرک ...

همه اولش که می‌خوان شروع کنند سخته براشون و نیاز به انگیزه دارن تا کم کم عادت بشه ،همین تاپیک کلی مطالب انگیزشی در رابطه با نماز هست که میتونی هر کدوم که بیشتر دوست داری بنویسی و یک جایی بزنی جلوی دیدت باشه‌

جدول هم بکش تا هر روز ببینی و روزهایی که میخونی تیک بزن..

و هم اینکه چون اول راهی شیطان 😈 بیشتر حمله می‌کنه تا منصرفت کنه،بجنگ عزیزم نماز کم چیزی نیست،اگر نماز نخونیم هیچ یک از اعمالمون قبول نمیشه و مورد شفاعت هم قرار نمی‌گیریم.

درسته وضو گرفتن کمی سخته، من خودم وقتی جایی میرم که امکان وضو نیست توی خونه وضو میگیرم.اگر امکانش هست وضو بگیرید از خونه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

به نام خدا🌱🌺خدا فرمود🙂💌إِنَّنِي أَنَا اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِي وَأَقِمِ الص ...

سلام ممنون از پست زیباتون🌺

من متاسفانه به شدت تنبل شدم افسردگیم هم روم تاثیر گذاشته از طرفی از اول آبان تا الان درگیر سینوزیتم اول فکر میکردم سرما خوردگی هست بعد متوجه شدیم سینوزیته و از بس چرک خشک کن میخورم همش خوابم و متاسفانه این هفته نماز هام رو کلا نتونستم بخونم 😔

نمیدونم چرا ولی با انگیزه شروع میکنم اما وسطای راه کم میارم و ول میکنم همه چیز رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالییی بود.نماز سروقت چله های حاجت روایی. همه چی خوب پیش رفت👌🏻

خداروشکر 🥰😍

التماس دعا 

عزیزم اگر راهکار و انگیزه ای که باعث شد مرتب ادامه بدید و پیش برین و میتونید برای دوستان دیگه اینجا بزارید تا همه استفاده کنند و انگیزه بگیرند.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

فدات...گزارش بده عزیزم چطور پیش رفتی؟

عزیزم فعلا عذر دارم انشاالله تموم بشه شروع میکنم😍ولی با این حال سعی میکنم قرآن بخونم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

عزیزم فعلا عذر دارم انشاالله تموم بشه شروع میکنم😍ولی با این حال سعی میکنم قرآن بخونم

اوکی عزیزم پس هفته ی دیگه منتظر گزارشات هستم🥰😘

قبول باشه.

ختم قرآن داخل ایتا داریم هر هفته داخل امضام هست دوست داشتی شرکت کن.

التماس دعا 

بسلامتی عزیزم🥰آره واقعا پر از نکات خوب هست و ارزش وقت گذاشتن و داره،پس به چله اول نزدیکی ...موفق و ...

زنده باشی عزیزم💚 آره خیلی ذوقشو دارم 🥰

در پناه حق😘

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍