2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 49212 بازدید | 7321 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان امکان داره تشریف بیاریدتاپیکم.

نیاز به دعای شما دارم.

ممنون میشم از لطف تون.🙏🏻

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

به نام خدا 🦋💞🔸يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ.الَّذِي خَلَقَكَ فَسَوَّا ...

سلام من این هفته روزی یه نماز خوندم فقط اونم بعضی روزا نخوندم حوصله نداشتم🥲😶

لایک نکن😑

❌قطعا بعد از خوندن این متن نگاهتون به خودتون عوض میشه و توصیه میکنم ، نه یک بار بلکه چند بار این کنف ...

سلام دوست عزیز به تاپیک نماز خوش آمدید🍀

صفحه اول و بخونید

و باد صبا رو هم نصب کنید.

یا اپلیکیشن 12

جدول هفتگی نماز رو بکشین 

هر هفته هم جهت یادداوری تگ می‌شید.

سوالی بود در خدمتم...

این پستی که ریپلای کردم برای خودم جالب بود شما هم بخونید.

@dokhtae‍ 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عسلم تقریبا خوب

سلام قشنگم قبول باشه ان شاءالله 😍توفیقاتت روز افزون 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

به نام خدا 🦋💞🔸يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ.الَّذِي خَلَقَكَ فَسَوَّا ...

سلام ای خدایا مشکلم رو حل کن کمکم کن

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
همیشه اینجوری میشی؟ یا الان؟ شاید کم خونی داری؟ به زندگیت انرژی بده یه هدف رو دنبال کن مثلا نماز خو ...

همش امروز و فردا میکنم برای انجام کارام 

الان چند روزه میخوام یه کاریو انجام بدم تا آخر شب وقت تلف میکنم بعد میگم بذار برای فردا 

دوباره فردا همین وضعه

نه برای الان نیست چند ساله درگیرم 

میخوام از فردا دوباره نماز بخونم 

برام دعا کن مهربون 🌱

مرسی که وقت گذاشتی 

شبت بخیر 🩵🩵🍀

❌قطعا بعد از خوندن این متن نگاهتون به خودتون عوض میشه و توصیه میکنم ، نه یک بار بلکه چند بار این کنف ...

سلام دوست عزیز به تاپیک نماز خوش آمدید🍀

صفحه اول و بخونید

و باد صبا رو هم نصب کنید.

یا اپلیکیشن 12

جدول هفتگی نماز رو بکشین 

هر هفته هم جهت یادداوری تگ می‌شید.

سوالی بود در خدمتم...

این پستی که ریپلای کردم برای خودم جالب بود شما هم بخونید.

@موکاچینو‍ 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@برلیان۱۳۷۷‍ 

بفرمایید گلم 

این پست و چندتای بعدشو بخون جالبه...

فدات شم

زنده باشی عزیزم💚🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

آثار نماز (دفع شیطان و نفس) 🔮شیطان و هوای نفس محاصره ات کرده اند!بساط گناه و معصیت مهیاست!💔ولی ته ...

به نام خدا 🦋💞

🔸يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ.الَّذِي خَلَقَكَ فَسَوَّاكَ فَعَدَلَكَ. فِي أَيِّ صُورَةٍ مَّا شَاء رَكَّبَكَ.(انفطار/۶تا٨)

ای انسان!

چه چیزی تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است؟

همان کسی که تو را آفرید و اندامت را درست و نیکو ساخت و متعادل و متناسب قرار داد،و تو را در هر نقش و صورتی که خواست ترکیب کرد

✨علت غرور انسان در مقابل خدا چیست؟!!

💫چی باعث شده که انسان در مقابل خدا بایسته و دستورات خدارو انجام نده؟!!

✅خدا انسان را از عدم به وجود آورده.

🔸سپس هر یک از اجزای وجودش را در بهترین جای ممکن قرار داده.🔸پس از آن، اعضا و اندام انسان را متوازن و متعادل ساخته.🔸و در نهایت به بهترین شکل، صورتگریش نموده.

🔆همه وجود و هستی و امکانات وجودیِ انسان از خداست.🤔

⚡️پس چه جای غرور و سرکشی؟؟؟؟!!!!

🦋🦋🦋🦋به وقت بندگی_یاد آوری نماز🦋🦋🦋🦋

سلام عزیزان 💗لطفا از پیامی که ریپلای کردم رو بخونید 🙏

@بانو_خوشخنده‍ 
@سیمین۱۲‍ 
@nilay26‍ 
@عروسکفندقی‍ 

آثار نماز (دفع شیطان و نفس) 🔮شیطان و هوای نفس محاصره ات کرده اند!بساط گناه و معصیت مهیاست!💔ولی ته ...

به نام خدا 🦋💞

🔸يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ.الَّذِي خَلَقَكَ فَسَوَّاكَ فَعَدَلَكَ. فِي أَيِّ صُورَةٍ مَّا شَاء رَكَّبَكَ.(انفطار/۶تا٨)

ای انسان!

چه چیزی تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است؟

همان کسی که تو را آفرید و اندامت را درست و نیکو ساخت و متعادل و متناسب قرار داد،و تو را در هر نقش و صورتی که خواست ترکیب کرد

✨علت غرور انسان در مقابل خدا چیست؟!!

💫چی باعث شده که انسان در مقابل خدا بایسته و دستورات خدارو انجام نده؟!!

✅خدا انسان را از عدم به وجود آورده.

🔸سپس هر یک از اجزای وجودش را در بهترین جای ممکن قرار داده.🔸پس از آن، اعضا و اندام انسان را متوازن و متعادل ساخته.🔸و در نهایت به بهترین شکل، صورتگریش نموده.

🔆همه وجود و هستی و امکانات وجودیِ انسان از خداست.🤔

⚡️پس چه جای غرور و سرکشی؟؟؟؟!!!!

🦋🦋🦋🦋به وقت بندگی_یاد آوری نماز🦋🦋🦋🦋

سلام عزیزان 💗لطفا از پیامی که ریپلای کردم رو بخونید 🙏

@ضرس_قاطع‍ 
@innthenameofgod‍ 
@83mehrabanbano‍ 
@دختر،زیبا،71‍ 
@مردهستمxxx‍