2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 50039 بازدید | 7445 پست
به نام خدا 🌺🍁ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﯾﻮﺳﻒ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻨد ﯾﻮﺳﻒ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺎﻩ ﺑﯿندازند ،ﯾﻮﺳﻒ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ!ﯾﻬﻮﺩﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ: ﭼﺮ ...

سلام عزیزم منکه شروع کردم ولی ظهر و عصرم غذا میشه چون سرکارم اصلا نمیشه خوند 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

به نام خدا 🌺🍁ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﯾﻮﺳﻒ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻨد ﯾﻮﺳﻒ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺎﻩ ﺑﯿندازند ،ﯾﻮﺳﻒ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ!ﯾﻬﻮﺩﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ: ﭼﺮ ...

سلام عزیزم خوبی 

فعلا نمیتونم بخونم ولی میخوام چند روز دیگه شروع کنم 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی آرامش دارم خیلی زیاد همراه نمازخ دعای معراج میخونم صبح ها و آرامشم چندین برابر شده خدا شما رو خیر بده 

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

❤️❤️❤️❤️

گلم جواب آزمون استخدامی اومده...بهم گفتن معرفی شدم برای ارائه مدارک....بعد الان ی سری میگن مصاحبه قرار بشیم...

ی سری میگن آزمون نتایجش باگ داره...شاید دوباره لغو بشه.

دعا کن اسمم تو قبولی نهایی باشه و شروع به کار کنم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دیروز وقتی رفتم نتیجه رو بگم اینترنت خط نمی‌داد رفتم حیاط‌‌..آنقدر خوشحال شدم که از همون جا جیغ زدم که قبول شدم....مامانم خیلی خوشحال شد اشک ذوق داشت.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سلام عزیزم امروز صبح بیدار شدم نماز صبحمو سر وقت خوندمولی خب کم کاری زیاد داشتم تا حالا💔

سلام عزیزم 

خداروشکر 😍😍😍

کم کم با تلاش و لطف خدا درست میشه 

قضا نماز هارو بخونید 💝

میدونستی ما عاشق خدا نمیشیم

مگر اینکه او از قبل عاشق ما شده باشه😍❣️

به خدا فکر نمیکنیم مگر اینکه اول او فکر کرده باشه

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام متاسفانه چند تا نماز قضا تو این هفته داشتم

سلام مهربانو 

الحمدالله 💝😍

درست میشه 

یکم دیگه تلاش کنیم 

ان شاء الله هفته بهتر از هفته قبل باشیم 😇🤲

قضا هارو بجا بیار 

این یه روش راحته

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دانشجوام تو دانشگاه صبح تا عصر کلاس دارم آرایش دارم نمیخوام پاک کنم برای وضو همچین حسیه🩵🥲

سلام عزیزم 

صبح میتونی وضو بگیری 

یا با  دستمال مرطوب یا چیز دیگه پاک کنی وضو بگیری 

عزیز از نماز تو دنیا چیزی مهم ترررر نیست

خدا همه چیز ماست

ما رو امر کرده به نماز 

رسیدین خونه نماز تون رو بخونید 💝🌱

حتی به قضا 

اینم یه روش آسون هست که میشه نماز قضا هارو خوند 

شما شروع کنید 

از کم یا هر جا که میتونید 

خدا خودش کمک میکنه بهتون 

میدونستی ما عاشق خدا نمیشیم  مگر اینکه او از قبل عاشق ما شده باشه

به خدا فکر نمیکنیم مگر اینکه اول او فکر کرده باشه

همینکه تو فکرتون نماز خوندن افتاده یعنی شما میتونید😇❣️

سلام عزیزدلم خوبی حقیقتش تا چند وقت مدام میخوندم ولی کم کم بخاطر مدرسه ظهر ها نخوندم و. یهو به خودم ...

سلام مهربونم 

ان شاء الله بازم میتونی گلم 

خب تو مدرسه که نماز خونه هست 

اونجا بخونید 

عزیز از نماز تو دنیا چیزی مهم ترررر نیست

خدا همه چیز ماست

همه میرن 

تنها خدا برامون  می مونه

برای ایجاد انگیزه بیشتر 

و شناخت خدا

مجموعه نماز، سکوی پرواز استاد شجاعی رو گوش بدین 

یا شرح جوشن کبیر از استاد مقدم 

خیییلی قشنگ اسم های خدا رو توضیح میده 

منکه عاشقشم 🥰💘

دیدمون خیلی تغییر میکنه 

چون شناختمون بیشتر میشه 

همین حالا یا علی بگو 

و وضو بگیر و شروع کن 

قبلا تونستی باز هم میتونی 😍

سلام من قبلاً مرتب نماز میخوندم از وقتی میرم سرکار بعضی وقتا انقد خسته میشم عصر خوابم میبره نمازم نم ...

سلام عزیزم 

خداروشکر که شغل دارین و مستقل 🥰🤲💝

سر کار جایی هست برای نماز خوندن؟ 

یا یه روزنامه و سجاده ببرین با خودتون نمازتون رو بخونید 

یک یا علی بگین و وضو بگیرین 

اگر خدا نمیخواست حتی به ذهتنون هم نمینداخت دوباره شروع کنید 

بدون اذن خدا برگی از درخت نمیفته 

ان شاء الله خدا بهتون برکت بده 

این یه روش راحت برای ادای نماز قضا هست 

سلام عزیزم منکه شروع کردم ولی ظهر و عصرم غذا میشه چون سرکارم اصلا نمیشه خوند

سلام عزیزم 

خدا قوت 

ان شاء الله درست میشه 

سر کار با خودتون سجاده و روزنامه ببرین 

یه جایی پیدا میشه حتما 

خدا که توفیق نماز بده 

حتما مسیر رو هموار میکنه 

این سنگ ها رو طبیعیه

نماز قضا رو حتما بجا بیارین 

خدا بهتون برکت بده❣️🤲

سلام عزیزم

راستش من توو این چند روز به خاطر فوت دخترخاله کم سنم چون مشغول رسیدگی به مهمونا بودیم چندتا نمازام قضا شد

ایشالا دوباره میخونمشون 🌹

سلام عزیزم خدا قوت ان شاء الله درست میشه سر کار با خودتون سجاده و روزنامه ببرین یه جایی پیدا میشه حت ...

چشم عزیزم ممنونم از محبت و لطف شما 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

سلام وقتتون بخیر ممنون بابت این مطلب زیبا🌺

من راستش همون نماز ظهر و عصر رو که شروع کرده بودم گفتم اول تثبیتش کنم بعد برم سراغ بقیه نماز ها در طول این دو هفته خداروشکر تونستم بخونم فقط ۳ روز نماز ظهر و عصرم قضا شد و بعدش عذرشرعی سرو کلش پیدا شد و نتونستم قضای اون ۳ تا رو بخونم متاسفانه 🥲