2777
2789
عنوان

شوهرم انگشتشم تکون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 64 پست
چند سالته؟

28

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته دو تا بچه کامل حق داری ببین اول از همه خوابشونو تنظیم کن اگه نیست دیگه نهایتا این دو تا گل پسر ۹:۳۰بخوابن بعد از اینکه خوابیدن خونه رو تمیز کن تا صبح کاری نداشته باشی،بعد از اونم هر چی ریخته شد رو سریع بزار سره جاش نزار بمونه از قانون ۲دقیقه واسه خودت استفاده کن که همه کاراتو ظرف دو دقیقه انجام بدی

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀
عزیزم من وسواس دارم کار کسی رو بجز خودم قبول ندارم

یکی دیگه بیاد کمکت کنه و خونه مرتب بشه بهتر از این نیست ک بخاطر وسواست همجا نامرتب باشه ؟ و هم اعصاب تودت هم اعصاب همسرت خراب بشه؟

امتحان کن.حتمااااا خوشت میاد و بازم کمکی میگیری

خیلی سخته دو تا بچه کامل حق داری ببین اول از همه خوابشونو تنظیم کن اگه نیست دیگه نهایتا این دو تا گل ...

ممنون شبا خیلی دیر میخوابن معمولا کارامو صبح زود یا عصر که کوچیکه میخوابه انجام میدم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
یعنی منظورم اینه که دوست ندارم کسی بیاد کارامو بکنه فک میکنم تمیز انجام نمیده

متوجه شدم

ولی در حد جارو و تی زدن و گردگیری ک مشکلی نداره. یا سرویسارو بشوره

منم نمیتونم غذای کمکی رو بخورم راستش.ولی این کارهای روزمره رو خوبه کمکی بیاد.ادم یکم استراحت میکنه.

از دوست و اشنا ینفر ک مطمئنه پیدا کن

یکی دیگه بیاد کمکت کنه و خونه مرتب بشه بهتر از این نیست ک بخاطر وسواست همجا نامرتب باشه ؟ و هم اعصاب ...

مثلا شستن سرویس ها رو اصلا دوست ندارم کسی انجام بده ولی باز جارو و گردگیری اوکی ترم من خودم همه ی این کارا رو انجام میدم ولی شوهرم انگار دنبال کوچیکترین چیزی میگرده تا بهونه بگیره منم مشکلم کارای خونه نیست مشکلم حرفای شوهرمه

چند ماهیه دیسکش بیرون زده حتی بچه رو بغل نکرده اصلا کار نمیکنه منم ازش کار سنگین نمیخوام که کمردرد ب ...

ببین چون‌تو‌خونه بیکاره عصبیه. یه لحظه هم که جلو چشماش بیکار باشی میگه خب همون موقع جمع میکردی. 

سعی کن یکم مدیریت کنی. راه دیگه ای نداری. 

مردا که خونه نباشن آدم تند تر کاراشو انجام میده. انشالله که همسرت زودتر بره سرکار

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
مثلا شستن سرویس ها رو اصلا دوست ندارم کسی انجام بده ولی باز جارو و گردگیری اوکی ترم من خودم همه ی ای ...

خب همسرت واقعا بی انصافه

شما هم حق داری ک خسته بشی.حق داری ک نیاز به استراحت داشته باشی.

بخاطر همینم هست ک تاکید میکنم کمکی بگیر. اینجوری متوجه میشه ک تو همچینم تو خونه بیکار نیستی و بقول خودش تو گوشی نیستی!

میبینه ک خونه چقدر کار داره هرررچی انجام بدی باز یساعت دیگه یعااالمه کار میریزه رو سرت.

اینجوری قدرتو میدونه

به خودت سخت نگیر و خودتو اذیت نکن.

چرا دوست نداری بشوره؟‌ قشنگ شوینده و حرمگیر بده بهش بگو تمیز بشوره واست.نهااااایتا خودت وقتی ک رفت یه اب بزن ک به دلتم بشینه.اینجوری نمیخاد ک دوساعت خودت جرمگیر بزنی.

مطمعن باش اگه برنامه ریزی کنی همه ی کارا رو میتونی انجام بدی،خیلی از خانوما مثل شما دو تا بچه دارن و حتی شاغلم هستن ،شما که خانه داری میتونی بل یکم مدیریت بهتر کاراتو انجام بدی.منم دو تا بچه پشت سر هم داشتم 

ممنون شبا خیلی دیر میخوابن معمولا کارامو صبح زود یا عصر که کوچیکه میخوابه انجام میدم

این شربت گیاهیه،تنظیم کننده خوابه من هفته ای ۳بار برای دسرم استفاده میکنم‌البته زود میخوابید وبی خوابش عمیق نبود دکترش بهش داد،شما این مساله رو با دکتر بچه ها در میون بزار و تهیه اش کن تو چند هفته خوابشون درست و عمیق میشه وابستگی هم نداره شربت

واقعاآخر شبا یه تایم طولانی و با آرامش واسه خودت داری ومیتونی ریلکس کنی

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀

بهش بگو اره من تو خونه بیکارم.پس کمکی میگیرم ک بیاد انجامشون بده

مردی ک بی انصاف باشه و قدر ندونه و بجای تشکر بخاد نیش بزنه رو باید با رفتارت کاری کنی ک روزی هزار بار از کرده ی خودش پشیمون بشه!

وقتی میگه چرا خونه کثیفه بگو من تراکتور نیستم که! یا تودت پاشو جمع کن یا پول بده بیان جمع کنن

جلوش خودتو ضعیف نشون نده.

ببخشید اگر تند رفتم. واقعا اعصابم خور  میشه از این مردای این مدلی ک همیشه طلب کارن

ببین چون‌تو‌خونه بیکاره عصبیه. یه لحظه هم که جلو چشماش بیکار باشی میگه خب همون موقع جمع میکردی. سعی ...

نه سرکار میره ولی تو خونه کار نمیکنه