2777
2789
عنوان

خانه مادرشوهر

565 بازدید | 55 پست

بچه ها هروقت شده میرم نیم ساعت خونه مادر شوهرم 

ی جوری برخورد میکنن و به زور جوابت میدن که من تا دو روز غمگینم 

اصلا نمیتونم باهاشون حرف بزنم 😭 خودم باید بزور ارتباط بگیرم از هر لحاظ بگی من از پسرشون سرترم از لحاظ تحصیلات از کل خانواده شوند بالاترین یعنی اصلا تحصیلاتی ندارن

افسردگی میگیرم هیچ آدابی بلد نیستن 

از روزی که اومدم تو این خانواده و فهمیدم با ازدواج ما مخالف بودن و به اصرار همسرم قبول کردن واقعا دلم میگیره از اون روز شدم ی آدم افسرده چه رفتارهای سردی دارن که نگم براتون فک میکنن کسی می‌ره خونشون ی ظرف غذا بندازم پیشش و تمام تمام داماد خانواده و ی عروس دیگه که اصلا زیاد رفت و آمد ندارن

بدون دعوت خونه پدر خودتم نرو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون دعوت نیست من طبقه پایین خونشونم

هرجا حتی تو ی اتاقشون باشی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب چرا؟ کمبود محبت داری یا شخصیت وابسته؟ یعنی میخوام بدونم این‌همه اصرارت برای رفتن بی‌محلی دیدن چیه؟ اصلا نرو 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

راست میگی دور از جون عین عمر حیف اسم مسلمان برای بعضی ها

نرو کوزتی بی خودم نکن 

سر سنگین باش شما خودت میگی از همشون سر تری باید ازشون سر تر هم خودتو بگیری

خب چرا؟ کمبود محبت داری یا شخصیت وابسته؟ یعنی میخوام بدونم این‌همه اصرارت برای رفتن بی‌محلی دیدن چیه ...

من اصلا خیلی نمیرم بعضی شبا مثل پنج شنبه همسرم می‌ره من پایین زندگی میکنم منم میگم نیم ساعت برم زشته 

خدا شاهده دیگه نمیرم

بخدا من سر این تا میتونم نمیرم چرا من بیخود باید بشینم غصه بخورم

اونا اخلاقشون همینه ، حالا شما چرا اینقدر رفتار یه عده آدم سطح پایین برات مهمه؟ 

روی خودت و زندگیت و پیشرفتت تمرکز کن 

شاغلی؟