بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت باید پشت تو باشه ن اینکه مثل بچه ها قهر کنه تازه عقد کرده بودم بعد با خواهر شوهرم خیلی اوکی بودیم هم سن و سالیم رفته بودیم باغ یکی از فامیلا خواهر شوهرم اومد نشست پیشم ی ی ربعی من پاشدم برم پیش شوهرم داشت جوجه درست میکرد ببین ی ربع نشد فاصله بین اینا خواهر شوهرم دویید رف سمت مامانش ک آره این تا من اومدم نشستم پاشده از قصد مامانش و پر کرد انداخت جون من ۲۰روزم نبود عقد کردم مادر شوهرم ظرف میکوبید بهم اخم کرده بود ک تو چرا دختر من اومده پاشدی همونجا فهمیدم ک بخوام کوتاه بیام فاتحم خوندس گریه کردم شوهرم حسابی تحریک کردم رفت سراغشون انقد قهوه ایشون کرد ک بخواین از اولش ناسازگاری کنین با مهسا بدونین پسری ندارین ی کاری کرد زنگ زدن عذر خواهی از اولش بخوای کوتاه بیای تا تهش باید شل کنی
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ی چیزی بهت بگم شاید برات یک حقیقت تلخ باشه منم نامزدم خیلی سال پیش رفت گذاشتم بره الان ازدواج کردم شاید حکمت تو چیز دیگی برو تاکینگ هامو بخون چقدر ناراحت افسرده بود الان خداشکر همه چی خوب و ارومه فقط ی خواهر خیلی نفهم بیشعور دارم که اگر اونم آدم بشه همه چی ردیفه ایشالله برای شما قسمت خوب رقم بخوره عزیزم