2777
2789
عنوان

دعا کنید برام برگرده😭😭😭😭😭

393 بازدید | 33 پست

شد ۱ماه ک نامزدم رفته دارم دق میکنم حالم خوب نیس😭😭😭😭😭😭تاوان چی پس میدم

میشه برای ارامش دلم دعا کنید ‌.دعا کنید برگرده 😭😭😭😭😭😭😭حالا من موندم خیلی خاطره ...عکس...صدا...لباس و .....😭😭😭😭😭😭😭خدایا این حقم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش از اون مسافرت لعنتی شروع شد تو تایپک های قبلی گفتم

یادمه منم نظر دادم حتی گفتم رو‌نده بهشون ک ببرنت تو چادر اولش باهات رودربایستی کنن ببرنت هتل

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دارم دق میکنم 😭😭😭خدا لعنتشون کنه

شوهرت باید پشت تو باشه ن اینکه مثل بچه ها قهر کنه تازه عقد کرده بودم بعد با خواهر شوهرم خیلی اوکی بودیم هم سن و سالیم رفته بودیم باغ یکی از فامیلا  خواهر شوهرم اومد نشست پیشم ی ی ربعی من پاشدم برم پیش شوهرم داشت جوجه درست میکرد ببین ی ربع نشد فاصله بین اینا خواهر شوهرم دویید رف سمت مامانش ک آره این تا من اومدم نشستم پاشده از قصد مامانش و پر کرد انداخت جون من ۲۰روزم نبود عقد کردم مادر شوهرم ظرف میکوبید بهم اخم کرده بود ک تو چرا دختر من اومده پاشدی همونجا فهمیدم ک بخوام کوتاه بیام فاتحم خوندس گریه کردم شوهرم حسابی تحریک کردم رفت سراغشون انقد قهوه ایشون کرد ک بخواین از اولش ناسازگاری کنین با مهسا بدونین پسری ندارین ی کاری کرد  زنگ زدن عذر خواهی از اولش بخوای کوتاه بیای تا تهش باید شل کنی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ی چیزی بهت بگم  شاید برات یک حقیقت تلخ باشه منم نامزدم خیلی سال پیش رفت گذاشتم بره الان ازدواج کردم شاید حکمت تو چیز دیگی برو تاکینگ هامو بخون چقدر ناراحت افسرده بود الان خداشکر همه چی خوب و ارومه فقط ی خواهر خیلی نفهم بیشعور دارم که اگر اونم آدم بشه همه چی ردیفه ایشالله برای شما قسمت خوب رقم بخوره عزیزم

اسی دعات کردم دعا کن عشقم برگرده 

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕