2777
2789
عنوان

یه خانومه تو روضه شمارمو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الان نصف شبی دارم فکر میکنم چرا شمارمو دادم ولی

اشکالی نداره وای منم نصف شب یاد کارام می آفتم عذاب وجدان خوابو‌ ازم میگیره

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

واااای از این به بعد سیریشت میشن.

این مشاورهای لوازم آرایشی و بهداشتی.

اینا کارشون همینه ک سیریش میشن حسابی.

ب من زنگ زدن ک بیا پاکسازی پوست رایگان زیر نظر کارشناس ها مجانی پاکسازی پوست.

بعدش با چرب زبونی و کلی ایراد از پوست و موهام کلی جنس بهم چاپوندن.

آخرش منم با چرب زبونی نمیدونم چی شد ازم چندتا سوال کردن ک میخوای کار کنی با پول و درآمد بالا گفتم آره بعد نمیدونم چی شد ب سوال هاشون جواب دادن و اسم و مشخصات کامل دادم و منم بردن زیر مجموعه خودشون.

بعد هی هر روز روزی چند بار زنگ میزدن ک بیا کلاس آنلاین داریم.

میگفتم الان مهمونی هستم میگفتن مهمه بیا و آخر اینقدر زنگ میزدن ک چرا محصولات نمیخری از شرکت.

بخر بفروش میگفتم خب پول ندارم میگفتن اگه میخوای رشد کنی باید جتس بخری بفروشی. میگفتم خب ب چند نفر گفتم و تبلیغ کردم اما کسی سفارش نداده. مشتری ندارم.

آخرش گفتم بابا بخدا من از وقتی اومدیم توی این شرکت بدتر دارم ضرر میکنم و کلی پول بسته نت میدم.نمیخوام دیگه توی این شرکت عضو باشم.بعدش خودشون رو نشون دادن کلی دعوا و چقدر فحش بهم دادن و توهین کردن تا دلت بخواد.منم دیگه جوابشون رو نمیدادم.

حیف ک نمیتونم اسم شرکت رو بیارم.

ولی کلا اینا کارشون همینه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

اینارو گفتم ک گول چرب زبونی های این مشاور پوست و مو رو نخورید.

من ک عضو این شرکت بودم بخدا برام کلی کلیپ و وویس از شرکت میفرستادن ک باید اینجوری مشتری را قورت دهیم و بعدش ک کلیپ رو نگاه میکردم باید خلاصه های اون رو بزاشون وویس میکردم و توضیح میدادم ک مطمعن بشن من دیدم و یاد گرفتم.

میگفتن مهمونی دورهمی دوستانه یا فامیلی بگیرید ب صرف شربت و شیرینی بعد آخرش اول از پوست و موهاش تعریف کنید و بعد بگید حیف ک فلان جاش لکه یا جوش یا کک و مک یا ریزش دارید یا....

بعد مخصولات رو معرفی کنید.

یا دعوتشان کنید ب پاکسازی مجانی.ک منم اینجوری گول زدن.

بعد از محصولات تعریف کنید تا بخرن.

اینارو گفتم ک گول چرب زبونی های این مشاور پوست و مو رو نخورید.من ک عضو این شرکت بودم بخدا برام کلی ک ...

اتفاقا منم اولش به دختر داییم گفت تو چقدر خوشگلی و اینا بعد گفت ولی خیلی جوش داری و با چی صورتتو میشوری

بعد گفت اینجا هاس که صورتت جوش زده یعنی پوستت مختلته

حالا دختر دایی من تو سن بلوغ جوری که کل صورتش جوشه حتی رو بینیش

وای باورم نمیشهیعنی انقد سیریش بودن

بدتر از این ک فکرشو کنی.

بخدا وقتی از شرکت اومدم بیرون انگار از قفس آزاد شده بودم.

ببین جواب شماره هاشون رو نمیدادم با چند تا شماره ناشناس زنگ میزدن‌.خیلی هم پرچونه بودن.

جالب اینجاس ک وقتی هم از شرکت اومدم بیرون زنگ میزدن ک حالت خوبه.؟فقط زنگ زدیم حالتو بپرسیم.میگفتم ممنون.بعد میگفتن خداحافظ دوباره بهت زنگ میزنم برای حال و احوال پرسی.

اینجوری میکردن ک دفعه بعدش جوابشون رو بدم.

یه هفته بعد میگفتن راستی از کرم ک گرفتی راضی هستی میخوای یه دونه ازمون بخر.

گفتم نه ممنون. میگفتن چرا پوستت خیلی خوب شده بود حیفه نخری تخفیف خورده.

میگفتم اگه خواستم بهتون خبر میدم.لطفا زنگ نزنید.

تا چند ماه دیگه شماره هاشون رو و شماره های ناشناس رو جواب نمیدادم.چون میدونستم اونان.

اتفاقا منم اولش به دختر داییم گفت تو چقدر خوشگلی و اینا بعد گفت ولی خیلی جوش داری و با چی صورتتو میش ...

اینا شگرد کارشونه.

میگم ک کلاس میزاشتن برای جذب مشتری.

وای خداکاش اسم شرکته رو میگفتی

نمیشه عزیزم دردسر میشه.

ولی بدون همه این مشاورها سیریشن

چون براشون سود داره.

جالبه یکی از آشناهای ماهم توی کار مشاور پوست و مو رفته بود بعد کلی توی فامیل تبلیغ محصول رو میکرده بعد اونایی ک ازش جنس نخریدن رو بلاک کرده و دیگه رفت وآمدشون رو قطع کرده.