امروز اومدم خونه دو سه روز بود بحثمون شده بود بخاطر اینکه درست کار نمیکنه من از ۶ صبح رفتم اسنپ تا ۵ عصر وسطش ۱۲اومدم خونه کلی باهاش صحبت کردم گفتم به خودت بیا و ... گفتم بیا بریم مولر ماشینت و درست کن ماشینت مدل بالاست بیا بریم با هم بسازیم زندگیووو منم خستم منم تنهام منم کسیو ندارم نه خواهر نه برادر بابام و مامانم مریضن منم تورو دارم دلم میخواد ۴ تا دوست داشته باشم زندگیمون خوب شه کنارتم پا به پاتم بیا بسازیم زندگی رو
اومدم خونه داد و بیداد که چرا هر هفته محمد پیشته چرا من نه؟؟؟ چرا یروز کار میکنی من درکت میکنم پولت خرج نشه. تو سریع دوستتو میاری من قید دوستامم برات زدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوندم. کلا مرد رفیق باز و تنبل تهش اعتیاد و تباهیهاز من میشنوی قبل بچه دار شدن یه فکری به حال خودت ...
میگه با دوستم میخوام کار راه بندازیم قراره پول بده و خونرو از کرج ببرم تهران و ازین حرفا منم میگم نمیشه چون میخوای باهاش کار کنی همش تو خونه باشه میگه چند شبی که میری خونه مادرت اینا میاد دیگه
وای آره یا یهو مثلا کوچه شون باریک باشه و من نتونم درست رانندگی کنم و بپیچم
عزیزممن ۳۶ سالمه و از ۱۷ سالگی رانندگی میکنم همیشه ماشین داشتم از من به تونصیحت استرس اگه داری کلا بزارش کنار چون مانع میشه راننده خوبی بشی استرس و بزار کنار و راجب رانندگی از همه یه نکته بخواه از هرکسی که رانندست بگو راننده خوب کیه اینجور بپرس یکی میگه دنده رو فلان جور جابه جا کنه تو کیلومتر چند یکی میگه کلاج و فلان مدل هم اطلاعات میره بالا هم عالی میشی
من خودم گلم ۲ تا نکته بهت میگم بنظرم با این دو تا بقیش برات اب خوردن میشه یکی جوبای گود و با ماشین رد شو بگو بهت یاد بدن چطور جوبای گود و رد کنی ماشین اسیب نبینه ،دوم پارک دوبل و کار کن از هر دو سمت یعنی یبار از سمت شاگرد پارک کن ماشبن و سمت راست ،یبار سمت راننده همش اینکار و بکن و یه مبدار صاف دنده عقب برو بخدا تو چند روز شوماخر میشی