2777
2789
عنوان

درآمد داشتن

106 بازدید | 10 پست

خواستم بگم خوشبحال خانمایی ک واس خودشون درامددارن.میتونن چیزایی ک دوس دارن رو بخرن.

بخداخسته شدیم ازبس حسرت حوردیم.الانم خردوره ای بخوای بری باید کلی هزینه کنی.

اون از مجردی با کلی حسرت گذشتگاینم از متاهلی.

چقدر حس خوبیه ادم پول داشته باشه،موفق باشه،دستش تو کار خیر وکمک کردن باشه وبه خودش وخانوادش برسه.

نه شوهر پولدار داریم،ن خودمون پول داریم.

خوش بحال خانمایی ک ب موقه تو مسیر درستشون قرار گرفتن و ادامه دادن وموفق شدن،مستقلن و قطعا اعتماد ب نفس بالایی هم دارن...

ما که تینجورنشدیم متاسفانه

من دوره کامل و جامع کاشت ناخن خریدم اگ میخای توم‌بخر  کار کن قیمتش فقط۲۰۰ ولی واقعا عالی بود من چنتا مشتری گرفتم تو خونه همه ام راضی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوره کامل و جامع کاشت ناخن خریدم اگ میخای توم‌بخر کار کن قیمتش فقط۲۰۰ ولی واقعا عالی بود من چنتا ...

متاسفانه اصلا توفاز کار ارایشگری نیستم و اصلا باروحیاتم سازگار نیس.

چیزایی ک دوس دارم مستلزم درس خوندنه ک باتوجه ب شرایطم نشد،و یا سرمایه ای ک من ندارم

بچه‌هات کوچیکن؟یعنی کلا شرایط سرکار رفتنو داری؟

اره کوچیکن.نه بیرون نمیتونم برم.

کاری تو خونه باشه.یا مثلا ی مغازه،ک حداقل ی تایمی هم بخوام بتونم بچه هام کنارم باشن.

خواهرام هی میکن ب هبچ جا نرسیدی چون من  اینقدر درس خون و زبر وزرنگ بودم همه چیا ک فک نمیکردن درباره اینده و شغلم.بهشون میگم خب نشد،خونه ،بجه،شوهرم اصلا ی وضعیه.میگه بقیه زنا چطور تونستن؟؟!!

واقعا نمیدونم.دیگه از فکر وخیال وخودخوری خشته شدم

اره کوچیکن.نه بیرون نمیتونم برم.کاری تو خونه باشه.یا مثلا ی مغازه،ک حداقل ی تایمی هم بخوام بتونم بچه ...

اره با بچه سخته واقعا باز اگه بچه هات بزرگ بودن میشد بری حتی یه کار پاره وقت.من نمیدونم کدوم شهری ولی اگه تهرانی معمولا شرکتای اینترنتی مثل اسنپ و ماکسیم و ... نیروی کار مرکز تماس میگیرن به شکل دورکاری تو خونه البته اگه لپ تاپ داری.یا اگه شرایط اینکارو نداری یه سری کارا میتونی تو خونه کنی مثلا تو نت بزنی آموزش ساخت گلسر و گیره‌های مو و تل.بعد میتونی با چندتا مغازه دار صحبت کنی بهشون بفروشی یا تو باسلام و اینستا بفروشی.یه آب باریکه‌اس ولی بهتر از هیچیه.یا ساخت ظروف رزین البته فکر کنم رزین یکم موادش واسه بچه هات خوب نباشه باید بالکن داشته باشی.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره با بچه سخته واقعا باز اگه بچه هات بزرگ بودن میشد بری حتی یه کار پاره وقت.من نمیدونم کدوم شهری ول ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.

وقت گذاشتنت ی دنیا ارزش داره واسم.

ی مدت شال و روسری میاوردم آتلاین میفروختم،سرم خیلی تو گوشی بود واسه تبلیغ.بچه هام حساس شدن.گذتشتم کنار.اصلا دلم نمیخواد اولویتم که بچه هامه رو عوض کنم ولی خب حرفهای دیگران ووووو نیازهایی ک هرگز براورده نشدن واقعا روان آدم رو میریزن به هم.

دلم میخواست لباس و اینچیزا بیارم خونه بفروشم ک خب خونم خیلی کوچیکه و بازم شرایطش نیس😮‍💨😔خیلی خسته شدم بخدا

مرسی عزیزم از راهنماییت.وقت گذاشتنت ی دنیا ارزش داره واسم.ی مدت شال و روسری میاوردم آتلاین میفروختم، ...

قربونت عزیزم.حق داری بی پولی خیلی سخته ولی بازم وجودت تو خونه‌اس.من خودم صبح تا شب سرکارم خیلی عذاب وجدان دخترمو دارم ولی بازم میگم برای آینده‌اش لازمه حداقل پس اندازی براش داشته باشم.باز کار کردن برای بچه‌هاتم خوبه حداقل چهارتا نیازشونو میتونی رفع کنی.شما که تجربشو داری ببنظرم باز کارتو شروع کن ولی میتونی در کنارش وسط هر دو سه ساعت کار نیم ساعت وقت بگذرونی باهاشون یا بازی کنی که اونام حساس نشن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40