2777
2789
عنوان

هروقت میام گوگل میبینم نوشته گرمای جهنمی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست
خدا به دادمون برسه من امروز به درخت تو حیاط نگاه کردم بیشتر برگ هاش به خاطر گرمی هوا خشکیده بود و بع ...

گناه دارن ماهم داریم اینطوریه اب برمیدارم قشنگ تا بالا بالاهای اب میریزم  مادرشوهرم میگه زلیل مرده بسته حیاط سیل برد🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
بیا بوشهر تا بدونی گرما چیهیه دقه میری نونوا میای قشنگ خیسه خیسی

آخه نوشته از شنبه گرمای بی سابقه میشه تهران 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دادمون برسه من امروز به درخت تو حیاط نگاه کردم بیشتر برگ هاش به خاطر گرمی هوا خشکیده بود و بع ...

من از اتفاقات دیگه ای میترسم 😣

وای چرا بدون کولر

خاموش ک می‌کنیم میپزیم حساسیت دارم باد کولر میخوره بهم دیگه فاتحه خوندس

هرکی بخاد عذابم بده کولر روشن کنه توخونه یعنی روانی میشم

از دشمنی هم بدتره🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
گناه دارن ماهم داریم اینطوریه اب برمیدارم قشنگ تا بالا بالاهای اب میریزم مادرشوهرم میگه زلیل مرده ب ...

منم همین کارو کردم امروز ولی تا اون بالای بالاش نشد 

خیلی بلنده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
تهرانی های عزیز گرمای جنوب رو تجربه نکردن احتمالا که به این هوا میگن جهنم😅

آخه نوشته از شنبه گرمای بی سابقه میشه تهران 

40 درجس فک کنم 

منم همین کارو کردم امروز ولی تا اون بالای بالاش نشد خیلی بلنده

های یاد احمدی نژاد افتادم هوا آلوده بود با هلیکوپتر ها اب پاشی میکرد رو هوا 🤣🤣🤣🤣ب پزشکیان هم بگیم بخاطر گل و گیاه درخت این کار بکنه

دیگه از 50 که بالاتر نمیره.😅 نگران نباشفقط عرق کاسنی و دوغ و فلفل تند و خیار این جور چیزا زیاد استف ...

گرما خطر جانی نداره؟😅مثلا باد شدید گردباد نمیدونم از این اتفاقا