2821
2789
عنوان

رابطه با نامزدم

1260 بازدید | 17 پست

نامزدم عقدیم رابطه داشتیم باکره م پیشاب ریخت روم پاک کردم شستم امکان بارداری هست دو روزه پریودم تموم شده قرص اورژانسی بخورم چند روز دیگه پریود میشم ممنون میشم راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باکره بودن به پرده نیست همینکه لخت شدی حال کردی ینی باکره نیستی دیگه...اگه قبل پریودیت بوده چیزی نمیشه بعد پریودی هم نمیشه فقط تو دوره تخمک گزاری و پی ام اس احتمال بارداری هست

کاربری دست چندنفره خودم که صاحبشم سر نمیزنم زیاد

نه امکان بارداری نیست 

اگ قبلش ارضا شده باشه و دستشویی نرقته باشه شاید یکن اسپرم مونده باشه از قبل با پیشاب خارج

در غیر این صورت با پیشاب تنها نه بارار نمیشی 

و اینکه بعد پریودی هم تا چند روز احتمال بارداری خیلییی کمه

۱۰ساله ازدواج کردم جرات نکردم اورژانسی بخورم بخاطر عوارضش

انقدر راحت از حالا خودتو درب داغون نکن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خب نمیریختی روت

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

چهار ماه دیگه عروسی مونه خیلی میترسم

کلا رعایت کن همیشه ک کار ب اینجا نرسه

یه پزشک زنان میگفت علاوه بر عوارض زیادش، اگه ب کسی نسازه احتمال سکته مغزی هست خدایی نکرده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کان*دم پاره شد

شانسه ها😂هیچیت نمشه خبالت راحت

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز